2022/09/30
۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
کشک بادمجان مجلسی با این طرز تهیه خوشمزه‌تر می‌شود

کشک بادمجان مجلسی با این طرز تهیه خوشمزه‌تر می‌شود

اگر می‌خواهید کشک بادمجانی که می‌پزید خوشمزه‌تر از همیشه باشد دستور پخت این مطلب را دقیق رعایت کنید.

دوات آنلاین -کشک بادمجان از جمله غذاهایی است که جنبه مجلسی هم دارد و می‌توانید آن را در کنار غذای اصلی سرو کنید. طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است اما بعضی جزییات و فوت و فن‌ها باعث می‌شود کشک بادمجان شما مجلسی و خوشمزه شود. این دستور پخت را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای کشک بادمجان

بادمجان: ۸ عدد

کشک: ۶ قاشق غذاخوری

مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر: ۸ حبه

نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

کشک بادمجان را چه طور درست کنیم

دستور پخت کشک بادمجان مجلسی

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ماست اردبیلی و نحوه سرو آن

 

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قنبرپلو غذای اصلی شیرازی

 

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.