2020/12/02
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

تمام فوت و فن‌هایی را که برای تهیه سرکه سیب خانگی لازم است بدانید در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین-سرکه سیب خاصیت‌های زیادی دارد و به همین دلیل خیلی‌ها سراغ آن می‌روند. در این میان عده‌ای دوست دارند آن را خودشان در خانه تهیه کنند تا کاملا مطمئن باشد. دستور تهیه سرکه سیب را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید.

 

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب در خانه

سیب: ۳ کیلو

سرکه سفید: ۳ فنجان

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: ۳ قاشق چای‌خوری

نخود: ۲۰ عدد

آب : به میزان لازم

دستور تهیه سرکه سیب خانگی را بخوانید

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

۱. ابتدا سیب‌ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آن ها را جدا کنید.

 

۲. سیب‌های خرد شده را در دبه‌ای مناسب بریزید. حدود یک چهارم دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

 

 ۳. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

 

بیشتر بخوانید: چگونه تلخی آب لیموی تازه را بگیریم

 

 ۴. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب‌ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از ۲۰ روز سیب‌ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.