2020/08/12
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۲ مرداد
طرز تهیه آلبالو خشک خانگی

طرز تهیه آلبالو خشک خانگی

با سه روش تهیه آلبالو خشک خانگی در این مطلب آشنا شوید.

دوات آنلاین-آلبالو خشک را همه دوست دارند و اصلا ربطی به سن و سال ندارد. البته همه آلبالو خشک‌هایی که در بیرون می‌فروشند بهداشتی نیست. پس بهتر است خودتان آن را در خانه درست کنید. طرز تهیه آلبالو خشک را در زیر به نقل از ایرنا بخوانید:

 

تهیه آلبالو خشک خانگی با استفاده از فر

آلبالوها را می‌شوییم، بعد از خشک‌کردن روی سینی فر می‌ریزیم و درجه حرارت فر را روی کم‌ترین مقدار قرار می‌دهیم. بعد از حدود یک ساعت وقتی کامل آلبالوها چروکیده و کم آب شدند در فر را کمی باز می‌گذاریم که هوا جریان پیدا کند و بهتر خشک شوند.

 

در این زمان مرتب چک می‌کنیم و گاهی هم می‌زنیم تا یک دست خشک شوند. ۲ ساعت زمان می‌برد تا خشک شدن آلبالوها به نتیجه دلخواه برسد. بعد از اتمام کار اجازه می‌دهیم خنک شوند و بعد در یخچال نگهداری می‌کنیم.

آلبالو خشک خانگی را چه طور درست کنیم

درست کردن آلبالو خشک بدون فر

دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه‌ای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.

 

بیشتر بخوانید: زردآلو را چه طور خشک کنیم ؛طرز تهیه قیسی

 

پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آنها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذارید تا خشک شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گام به گام مربا و شربت گیلاس

 

روش سوم خشک کردن آلبالو

دم آلبالوها را بگیرید و سپس بشوئید، آلبالوهای شسته شده را نمک بزنید و روی پارچه‌ای مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود (بسته به مقدار نرمی یا خشکی‌ای که دوست دارید ۱ تا سه روز در آفتاب قرار دهید).

 

پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.