2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
دستور پخت کامل خورشت ریواس

دستور پخت کامل خورشت ریواس

طرز تهیه کامل خورشت ریواس که یک غذای بهاری است در زیر آمده است:

دوات آنلاین-خورشت ریواس از جمله خورشت‌های خوشمزه ایرانی است که در فصل بهاری حسابی می‌چسبد. طرز تهیه این خورشت را در زیر بخوانید:

 

مواد لازم برای خورشت ریواس (4 نفر)

ریواس - یک کیلوگرم

گوشت بدون استخوان -  نیم کیلوگرم

پیاز -  2 عدد

شکر -  2 تا 3 قاشق سوپ خوری

روغن، نمک و فلفل -  به میزان لازم

نعناع تازه -  150 گرم

جعفری تازه -  250 گرم

دستور تهیه خورشت ریواس

طرز پخت خورشت ریواس

پیازها را پوست و بعد از شستن ریزخرد کنید. سپس دریک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

 

در همین زمینه: دستور پخت کامل کوفته برنجی را ببینید

 

گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ بیفزایید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.  دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل ته چین گوشت

 

ریواس‌ها را پوست و بعد از شستن به‌اندازه دو بند انگشت خرد کنید.

 

نعناع و جعفری تازه را بعد ازپاک کردن و شستن، ریز خرد کنید.

 

در تابه کوچکی، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.

 

بعد از آن‌که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش جا بیفتد.

 

منبع: روزنامه خراسان

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.