2020/04/08
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردين
طرز تهیه کامل 3 شیرینی در خانه، شرینی ناپلئونی، کشمشی و نخودچی

طرز تهیه کامل 3 شیرینی در خانه، شرینی ناپلئونی، کشمشی و نخودچی

شرینی‌های ناپلئونی، کشمشی و نخودچی شیرینی‌های پرطرفداری هستند که با دستورالعمل زیر می‌توانید آنها را به راحتی در خانه تهیه کنید.

دوات آنلاین-شیرینی پزی در خانه کاری بسیار جذاب و هیجان انگیز است مخصوصا این‌که وقتی نتیجه کار را میل می‌کنید حسابی لذت‌بخش است. اگر قصد دارید آستین بالا بزنید، فر خود را روشن کنید و شیرینی بپزید می‌توانید از میان شرینی‌های ناپلئونی، کشمشی و نخودچی که دستور پخت‌شان در این مطلب آمده است یکی را انتخاب کنید.

 چگونه در خانه شیرینی کشمشی بپزیم

طرز تهیه شیرینی کشمشی در خانه

شیرینی کشمشی از شیرین‌های بسیار پرطرفدار است که برای تهیه آن در خانه به امکانات ویژه‌ای نیاز ندارید و فقط کافی است فر داشته باشید.

 

مواد لازم برای شیرینی کشمشی

تخم مرغ: ۲ عدد متوسط

پودر قند: ۲۰۰گرم

روغن جامد: ۱۰۰گرم

روغن مایع: ۱۰ گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

آرد: ۱۵۰ گرم

کشمش: حدود ۸۰ تا ۱۰۰گرم

 

دستور پخت شیرینی کشمشی

۱. ابتدا پودر قند یا پودر شکر را به همراه روغن جامد و روغن مایع در ظرف هم‌زن می‌ریزیم و حدود ۳ تا ۴ دقیقه با هم‌زن می‌زنیم تا کاملا مخلوط و به رنگ سفید تبدیل شود. باید توجه داشته باشید که وقتی مواد خشک هستند با دور کند هم‌زن و وقتی کمی مخلوط روغن و پودر قند مخلوط شدند و از خشکی درآمدند با دور تند هم می‌زنیم. بعد از سفید شدن مواد، تخم مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه می‌کنیم و حدود ۳۰ ثانیه برای هر کدام زمان می‌دهیم.

 

۲. وانیل‌هایی که اصولا در بازار موجود است به دو صورت وانیل‌های خالص و وانیل‌های شکری است که اگر از وانیل‌های شکری در این شیرینی استفاده می‌کنید حتما اندازه آن را دو برابر کنید در غیر این صورت نباید از وانیل بیشتری استفاده کنید چون باعث تلخی شیرینی می‌شود.

 

۳. می‌توانید اول از همه پودر قند را به همراه روغن جامد و سپس روغن مایع در داخل کاسه هم‌زن ریخته و هم بزنید، البته نیاز نیست حتما از پودر قند استفاده کنید. می‌توانید از پودر شکر که تفاوتی چندانی هم با یکدیگر ندارند اضافه کنید.

 

۴. حدود ۴ دقیقه موادی را که در داخل کاسه هم‌زن ریختیم هم می‌زنیم تا به صورت تمام این مواد با یکدیگر مخلوط شوند و رنگی مانند سفید به خود بگیرند.

 

۵. آرد را زمانی به موادمان اضافه خواهیم کرد که تخم مرغ بعدی ما مخلوط و درهم شده باشد، پس از این مرحله با دور آرام هم‌زن آرد را اضافه می‌کنیم که فقط در حدی باشد مواد با یکدیگر مخلوط شوند و سپس کشمش‌ها را به آرد اضافه می‌کنیم و آن را با قاشق هم خواهیم زد.

 

۶. بعد از اضافه کردن مقدار دلخواه کشمش آن را بر روی سینی فر می‌گذاریم و از افزودن روغن به سینی فر یا کاغذ پرهیز می‌کنیم.

 

۷. سپس مواد را با فاصله مناسب روی سینی قرار می‌دهیم و داخل فر از پیش روشن شده با حرارت ۲۰ درجه قرار می‌دهیم.

 

۸. یک ربع زمان می‌برد تا شیرینی آماده شود.

آموزش پخت شیرینی نخودچی در خانه

طرز تهیه شیرینی نخودچی در خانه

شیرینی نخودچی از جمله شیرینی‌های سبک است که طرفداران زیادی هم دارد. اگر آن را در خانه درست کنید سالم‌تر هم هست.

 

مواد لازم برای شیرینی نخودچی

آردنخود چی: نیم کیلو

هل سبز: یک قاشق مربا خوری

پودر قند: ۲۵۰ گرم

روغن جامد ( نوع طلایی آن): ۲۵۰ گرم

 

دستور پخت شیرینی نخودچی

۱. یکی از کارهای مهم ابتدایی برای طبخ این شیرینی الک کردن آرد نخودچی با پودر قند به صورت جداست، سعی کنید این کار را با دقت زیادی انجام دهید، چرا که رو بافت شیرینی شما تا حد زیادی اثرگذار است.

 

۲. در قدم بعد پودر قند و روغن جامد را باهم مخلوط کنید و ورز دهید. ورز دادن زیاد در این مرحله اهمیت دارد و سعی کنید از روغن مایع یا کره استفاده نکنید چراکه ممکن است در پایان شیرینی شما تردی لازم را نداشته باشد.

 

۳. در قدم بعدی وقتی پودر قند و روغن جامد به خوبی باهم ورز داده شدند، آرد نخودچی را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به اندازه کافی ورز دهید.

 

۴. خوب ورز دادن مواد در مراحل طبخ مهم است و در حین ورز دادن هل را به مواد اضافه کنید

 

۵. وقتی مواد آماده شد آن‌را داخل ظرف در بسته بگذارید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت اجازه دهید مواد در دمای منزل (نه در یخچال) بماند.

 

۶. یکی از مراحل سخت پخت این شیرینی اینجاست. پس از استراحت مواد، آن را با وردنه در قطر دوسانت پهن کنید و با قالب‌های کوچک و مناسب برای شیرینی نخودچی آنها را آماده کنید.

 

۷. بعد از قالب زدن کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و آنها را در فاصله‌های مناسب قرار دهید.

 

۸. فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌ایم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهیم.

 

۹. توجه داشته باشید که در مدت طبخ این شیرینی در فر بالای سر آن باشید تا حرارت زیاد باعث سوختی شیرینی‌ها نشود و تردی آن از دست نرود.

 

۱۰. در پایان می‌توانید شیرینی‌های خود را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

شیرینی ناپلونی را چگونه در خانه درست کنیم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی در خانه

درست کردن شیرینی ناپلئونی در خانه برخلاف تصور اولیه چندان هم پیچیده و سخت نیست. فقط کافی است دستورالعمل زیر را با دقت رعایت کنید. اطمینان داشته باشید لذت خوردن این شیرینی به زحمتش می‌ارزد.

 

مواد مورد نیاز برای شیرینی ناپلئونی

خمیر هزارلای آماده ۱ بسته

پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری

خامه ۲ پیمانه

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

وانیل مایع ۱ دوم قاشق چای‌خوری

پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی

 

دستور پخت شیرینی ناپلئونی

۱. بهتر است قبل از دست به کار شدن ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

 

۲. دور تا دور خمیر هزارلا را با کاتر ببرید.

 

۳. سپس آن را با کاتر از وسط دو نیم کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدید داخل سینی فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید، تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه شود .

 

۴. دمای فر را پایین آورید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۵ درجه فارنهایت فر قرار دهید تا روی خمیر کمی طلایی شود.

 

۵. وقتی که از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است.

 

۶. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده کنید.

 

۷. خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید و با هم زن برقی یکدست کنید. بهتر است ظرف و سر هم‌زن را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا بر اثر سرما هنگام هم‌زدن ، خامه زودتر فرم گیرد.

 

۸. یک عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا پف کند و هنگام فرم گرفتن خامه، تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.

 

۹. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم کنید .

 

۱۰. لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پف آن بگیرید و از خرده های ایجاد شده توسط ضربه‌ی چاقو، برای تزیین خود شیرینی استفاده ‌کنید .

 

۱۱. این شیرینی را می توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدن هنگام میل کردن ترجیح به دو لایه درست کردن آن است. می‌توانید برای لایه میانی این شیرینی بجای خامه از کرم وانیل هم استفاده کنید.

 

۱۲. حالا لایه اول نان را به کمک چاقو با خامه بپوشانید و سپس لایه دوم را روی آن بگذارید و با کمی فشار دست، جایش را ثابت ‌کنید.

 

۱۳. روی لایه دوم هم خامه برزید و تا هر چند لایه‌ای که می‌خواهید این مراحل را تکرار کنید.

 

۱۴. در نهایت لایه‌های خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر کنید و روی لایه آخر که با خامه پوشیده شده است همراه مقداری پودر قند و پودر پسته بریزید. قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید.

 

۱۵. توصیه می‌کنم شیرینی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم‌تر شود و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه، شیرینی را برش بزنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.