2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
بریانی اصفهانی را چگونه در خانه بپزیم

بریانی اصفهانی را چگونه در خانه بپزیم

تمام آنچه برای درست کردن بریانی اصفهانی باید بدانید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-بریانی از غذاهای سنتی اصفهان است که البته در همه شهرهای ایران می‌توان آن را یافت البته در برخی رستوران‌ها. اگر به این غذای لذیذ و خوشمزه علاقه‌ دارید می‌توانید آن را در خانه درست کنید. طرز تهیه بریانی اصفهانی در این مطلب به نقل از باشگاه خبرنگاران آمده است:

 

مواد لازم برای بریانی برای ۸ نفر

گوشت سر دست گوسفند ۱ کیلوگرم

دنبه ۱۰۰ گرم

جگر سفید گوسفند ۲۰۰ گرم

پیاز درشت ۵ عدد

پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

گردو، خلال پسته و بادام مقداری

نعناع خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

بریانی اصفهانی را چه طور بپزیم

دستور پخت بریانی اصفهانی

برای پخت بریانی، ابتدا جگر سفیدی را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بپزید، گوشت و دنبه را با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید.

 

زمانی که جگر سفیدی پخت اجازه بدهید سرد شود سپس آن را با یک عدد پیاز چرخ کنید و کنار بگذارید.

 

هنگامی که گوشت پخت آن را با دنبه و دو عدد پیاز چرخ کنید و نمک و زعفران و فلفل و نعناع خشک را به آن اضافه کنید و یک بار دیگر آن را چرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه دیزی سنتی جاافتاده بپزیم

 

سپس از یک تابه کوچک یا از کفگیر‌های مخصوص بریان را روی حرارت قرار بدهید مقداری از آب گوشت را داخل آن بریزید سپس مقداری دارچین و زعفران روی ان بریزید و یک مشت از گوشت چرخ کرده را داخل آن قرار بدهید و با دست فشار بدهید و آن را صاف کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت بریانی مرغ به‌عنوان غذای هندی

 

تکه‌ای نان سنگک را داخل بشقابی قرار بدهید و از آب گوشت داخل آن بریزید تا چرب شود. سپس تابه یا کفگیر را روی شعله نگه دارید تا کمی سرخ شد آن را روی نان برگردانید و لایه‌ی نان را روی آن بگذارید تا سرد نشود جگر چرخ کرده را داخل تابه‌ای تفت بدهید تا خوشمزه‌تر شود. مقداری نمک و فلفل و دارچین به آن اضافه کنید.

 

سپس آن را در کنار بریانی روی آن قرار بدهید و با مغز گردو و خلال بادام تزیین کنید.

 

دستور پخت کباب کوبیده با فر را ببینید

 

نکات ریز آشپزی برای پخت بریان

معمولا بریان را با دوغ و لیموترش و ریحان میل می‌کنند.

 

در اصفهان از آبگوشت هم در کنار بریانی استفاده می‌کنند به این صورت که داخل آن نان (خشک) خرد می‌کنند و روی آن کشک می‌ریزند و روی آبگوشت را به شکل‌های مختلف تزئین کنید.

 

بریانی یک غذای بسیار چرب است که افرادی با چربی خون بالا از خوردن آن پرهیز کنند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.