دستور پخت کامل مرغ کنتاکی خانگی با فر و بدون فر
مرغ کنتاکی را میتوانید هم با فر و هم بدون فر در خانه تهیه کنید و اتفاقا مزه آن از کنتاکیهای رستورانی خیلی بهتر هم خواهد شد. این مطلب به شما نحوه پخت این نوع غذا را آموزش میدهد.
دوات آنلاین-مرغ کنتاکی از آن غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما معمولا این غذا را از بیرون میخریم. در حالیکه تهیه مرغ کنتاکی خانگی با کیفیتی بهتر و حتی خوشمزهتر از ساندویچیها اصلا کار سختی نیست.
در این مطلب دو روش پخت مرغ کنتاکی خانگی آموزش داده شده است. در روش اول شما این غذا را بدون فر میتوانید درست کنید و در روش دوم به فر نیاز دارید.
مواد لازم برای پخت مرغ کنتاکی با فر
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی با فر را آخرین خبر به نقل از ایران کوک به این شرح نوشته است:
مرغ 1 عدد
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک به مزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز بزرگ 1 عدد
دستور پخت مرغ کنتاکی با فر
1- در مرحله اول طرز تهیه مرغ کنتاکی با استفاده از فر ابتدا مرغ ها را بشویید و پوست مرغ را جدا کنید.سپس تمام قسمت های مرغ را به زعفران اغشته کرده و به مدت 3 ساعت مرغ را درون یخچال قرار دهید.
2- فلفل دلمه ای، قارچ و پیاز را به شکل نگینی برش داده و آن ها را با استفاده از مقداری روغن با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیاندازد.
3- بعد از اینکه مواد را تفت دادید در صورت تمایل می توانید مقداری رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید.
4- هنگامی که مخلوط مواد لازم برای مرغ کنتاکی خوب سرخ شدند مقادیری زعفران و آبلیمو به آن ها اضافه کرده و بعد از سپری شدن حدودا 2 دقیقه مخلوط را ارز روی حرارت بردارید.
5- در مرحله بعدی از این روش تهیه مرغ کنتاکی مقادیری از موادی که تفت داده اید را درون شکم مرغ ریخته و وقتی که شکم مرغ را با مخلوط مواد پر کردید شکم مرغ را با نخ دوخته و سیخ جوجه گردان را در درون مرغ فرو کنید در این مرحله باید توجه داشته باشید که وزن مرغ حتما در همه ی جهات یکسان و متعادل باشد.
6- بال و پای مرغ را به هم ببندید. بهتر است قبل از اینکه مرغ را در درون فر بگذارید زیر مرغ ظرف پیرکسی که مقداری آب درون آن است قرار دهید با این کار مرغ دیگر خشک نمی شود.
7- گریل فر را روشن کنید و مرغ کنتاکی را به مدت 2 الی 3 ساعت درون فر قرار دهید تا روی مرغ طلایی رنگ شود. بعد از مدت زمان گفته شده مرغ را از فر بیرون بیاورید و آن را درون ظرف پیرکس بگذارید سپس روی مرغ را با فویل بپوشانید و مجددا مرغ را به مدت 1 ساعت درون فر قرار دهید و شعله پایین فر را روشن کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل جوجه کباب و همه فوت و فنهایی که باید بدانید
بعد از سپری شدن مدت زمان مذکور مرغ را از فر بیرون بیاورید و مخلوط مواد را در اطراف مرغ کنتاکی ریخته و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از 30 دقیقه مرغ کنتاکی را از فر بیرون بیاورید ان را داخل ظرفی مناسب قرار دهید و با سیب زمینی و سبزیجات دلخواه تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی بدون فر
سیر 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
سینه یا ران مرغ 6 تکه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
پودر کنتاکی یا پودر سوخاری 1 پیمانه
پیاز 2 عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی بدون فر
1- برای شروع اگر پوست تکه های مرغ را نگرفته اید، می گیرید و سپس مرغ ها را می شویید.
2- در یک قابلمه 4 لیوان آب ولرم ریخته و روی حرارت زیاد شعله قرار می دهید تا جوش بیاید.
3- سپس مرغ ها را در قابلمه می گذاریم و زمانی که مرغ ها را در آب جوش قرار می دهیم از جوش می افتد صبر می کنیم تا دوباره جوش بیاید و با قاشق کف های موجود روی آب قابلمه را گرفته و از قابلمه خارج می کنیم.
4- یک عدد پیاز را پوست کنده، می شوییم و سپس آن را داخل قابلمه می گذاریم هم چنین 1 عدد سیر را پوست کنده و به اضافه یک عدد چوب دارچین داخل قابلمه محتوی مرغ ها اضافه می کنیم.
5- 20 دقیقه صبر می کنیم تا مرغ ها با حرارت ملایم نیم پخت شوند.
ببینید: دستور پخت اکبر جوجه اصل در خانه
6- بعد 20 دقیقه مرغ های نیم پخت شده را از قابلمه خارج کرده و اجازه می دهیم تا سرد شوند.
7- سپس مرغ ها را در ظرفی قرار می دهیم و یک عدد سیر را به صورت ریز روی آن رنده می کنیم.
8- یک عدد پیاز را مجددا پوست کنده، می شوییم و به صورت درشت رنده می کنیم و به مرغ ها اضافه می کنیم.
9- سپس زعفران دم کرده و آب لیمو را به مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.
10- روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خورد مرغ ها برود و کاملا طعم بگیرد.
11- در یک ظرف پودر کنتاکی یا پودر سوخاری بریزید. در ظرف دیگری آرد سفید قرار دهید و و در ظرف دیگری 2 عدد تخم مرغ را بشکنید. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و خوب آن ها را مخلوط کنید.
12- قلم مو آشپزی را به روغن زیتون آغشته کرده و و روی مرغ های خنک شده می کشیم سپس مرغ ها را در کاسه ای بزرگ می گذاریم.
13- در تابه ای روغن ریخته به میزانی که مرغ ها در ان شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا روغن داغ شود.
14- در فاصله ی داغ شدن روغن، مرغ ها را در ابتدا در آرد سفید خوب می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده شوند سپس در آن ها را در تخم مرغ ها قرار می دهیم.
15- و در اخر مرغ ها را در پودر کنتاکی یا پودر سوخاری قرار می دهیم و در ظرفی گذاشته و به مدت 20-15 دقیقه صبر می کنیم تا مواد خوب به خورد مرغ ها برود.
16- بعد از زمان مذکور مرغ ها را به آرامی در روغن داغ شده قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم.
17- تقریبا با این شرایط 10 دقیقه زمان می برد تا هر دو طرف مرغ خوب سرخ شود.
18- بعد از سرخ شدن آن ها را از تابه خارج کرده و مرغ ها را در دستمالی که روغن را جذب می کند قرار دهید تا روغن اضافی از مرغ ها خارج شود. حال مرغ ها را در دیس قرار دهید و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو کنید.
12jav.net