جوشاندههایی برای درمان سریع سرماخوردگی + طرز تهیه
طرز تهیه جوشاندههای مفید برای درمان سریع و خانگی سرماخوردگی در این مطلب آمده است. سیر، پیاز، عسل، اسطوخودوس، دارچین و زنجبیل در این زمینه بسیار مفید هستند.
دوات آنلاین-جوشاندههای خانگی در درمان سریع سرماخوردگی بسیار موثر هستند البته هر جوشاندهای در این زمینه به شما کمک نمیکند اما نوشیدنیهایی که در زیر به نقل از زندگی آنلاین معرفی شدهاند میتوانند سرماخوردگی شما را درمان کنند.
دستور تهیه جوشانده سرماخوردگی با اسطوخودوس
این جوشانده یکی از بهترین داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی است که علاوه بر داشتن خاصیت ضد درد باعث تسکین سرفههای خشک نیز میشود.
مخلوط اسطوخودوس، پونه، نعنا و آویشن را در یک قوری فلزی یا ظرفی مناسب بریزید و ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید.
ظرف را روی حرارت مستقیم قرار دهید و صبر کنید تا به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید.
۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا گیاهان در آب بجوشند، سپس جوشانده را از روی حرارت بردارید.
جوشانده را صاف کرده و با کمی عسل شیرین کنید.
این جوشانده را به صورت گرم، یک ساعت پس از هر وعده غذایی میل کنید.
طرز تهیه جوشانده پیاز و عسل برای سرماخوردگی
این جوشانده که با پیاز تهیه میشود یک داروی خلط آور طبیعی است که باعث کاهش ترشحات شده و گلودرد را تسکین میدهد.
پیاز خرد شده و آب را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
جوشانده را از صافی عبور داده و عسل را به آن اضافه کنید.
این جوشانده سرماخوردگی را دو الی سه بار در روز مصرف کنید.
بیشتر بخوانید: غذاهای مضر برای سرماخوردگی کدامها هستند
دستور تهیه جوشانده سرماخوردگی با سیر
ترکیبات سولفوری موجود در سیر (allicins) اثرات ضد سرماخوردگی دارند. البته وجود عناصر دیگری مانند ساپونین (saponins) و مشتقات آمینو اسیدی در سیر نیز باعث کاهش نیروی ویروسی سرماخوردگی میشوند و با سیر میتوان یک جوشانده سرماخوردگی فوق العاده درست کرد.
سیر را در ظرف مناسبی ریخته و یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.
این جوشانده را صاف کرده، مقداری عسل به آن اضافه کنید و به صورت گرم مصرف کنید.
طرز تهیه جوشانده دارچین برای سرماخوردگی
یکی از مشخصههای فصل زمستان که باعث بروز سرفههای خشک در افراد مبتلا به بیماریهای تنفسی میشود، خشکی هواست. دارچین طبعی مرطوب دارد و با آن میتوان یک جوشانده برای سرماخوردگی درست کرد که برای افراد مبتلا به حساسیتهای فصلی نیز مفید است.
تکههای دارچین را در یک قوری فلزی بریزید و ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید.
قوری را روی حرارت مستقیم قرار دهید و پس از جوش آمدن محتویات آن، حرارت را کم کنید تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بجوشد.
جوشانده را صاف کرده، در صورت تمایل مقداری عسل به آن اضافه کنید و هفتهای دو الی سه بار مصرف کنید.
احتیاط: خانمهای باردار از نوشیدن این جوشانده صرف نظر کنند.
طرز تهیه جوشانده زنجبیل برای سرماخوردگی
زنجبیل از گیاهانی است که با دارا بودن خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی باعث تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن میشود و توان بدن را برای مقابله و پیشگیری از سرماخوردگی افزایش میدهد. بنابراین مصرف جوشانده زنجبیل با بروز اولین علائم سرماخوردگی، میتواند از شدید شدن بیماری جلوگیری کند و ضمن دارا بودن خاصیت آرامش بخشی، باعث تحریک سیستم ایمنی و گرم شدن بدن میشود.
آب را در ظرف مناسبی ریخته و اجازه دهید به جوش آید، سپس زنجبیل خرد شده را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید مخلوط آب و زنجبیل به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم بجوشند، سپس حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید جوشانده ۵ دقیقه بماند تا از داغی بیفتد، سپس مقداری آبلیمو و عسل به آن اضافه کنید و به صورت گرم میل کنید.
بیشتر بخوانید: درمان خانگی سرماخوردگی با شلغم و عسل
طرز تهیه جوشانده سرماخوردگی با زنجبیل و میخک
وجود عسل در این دمنوش دارای اثر تسکین دهنده و برطرف کننده خارش گلو است. همچنین آبلیمو سرشار از ویتامین سی و فیتوکمیکالهایی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند. ترکیب میخک و زنجبیل تاثیر فوق العادهای در باز کردن مجاری سینوسی و بینی دارد. طرز تهیه جوشانده سرماخوردگی با زنجبیل و میخک مانند جوشانده سرماخوردگی با زنجبیل لست با این تفاوت که چند عدد میخک باید به آب جوش اضافه میشود.
12jav.net