آشپزی ایرانی/ دستور پخت کامل کلم پلو
کلم پلو از جمله غذاهای بسیار مفید است. کلم منبع منگنز، فیبر خوراکی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. طرز تهیه آن را یاد بگیرید.
دوات آنلاین-کلم پلو در آشپزی ایرانی جایگاه ویژهای دارد. اگر با طرز تهیه این غذا آشنا نیستید میتوانید دستور پخت و طرز تهیه کامل آن را در زیر بخوانید:
مواد لازم برای کلم پلو
پیاز- یک عدد بزرگ
زعفران - یک قاشق چای خوری
برنج - ۵ پیمانه
گوشت - یک کیلوگرم( گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده گوسفند)
کلم – 1.5 کیلوگرم
ادویه پلویی - به مقدار لازم
نمک و فلفل - به مقدار لازم
دستور پخت کلم پلو
کلم ها را بشویید و خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.گوشت بسته به ذائقه شما میتواند تکه ای یا به صورت چرخ کرده یا گوشت مرغ تکه ای باشد.
اگراز گوشت تکه ای استفاده میکنید آن را جدا و با افزودنی دلخواه بپزید وسرخ کنید واگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید با پیاز رنده شده مخلوط کنید وبه صورت قلقلی درآورید و در روغن سرخ کنید. در هر دو صورت پس از آماده شدن گوشت آن را به کلم اضافه کنید و دیگر ادویه ها را به آن بیفزایید. برنج را در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید.
زعفران را آب و به لایه آخر برنج اضافه و برنج را دم کنید.
نکته
این کلم پلو با کلم پلوی شیرازی فرق می کند.
کلم منبع منگنز، فیبر خوراکی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.
ویتامینهای C، B6، A، K و E هم در آن فراوان یافت میشود.
۱۰۰ گرم کلم تنها ۲۵ کالری انرژی دارد. کلم منبع غنی آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئید،لوتئین، چالین و بتا کاروتن است.
12jav.net