آشپزی ایرانی/ دستور پخت خورش غوره بادمجان
خورشت غوره بادمجان از آن غذاهای اصلی ایرانی است که البته شاید بعضیها نپسندند اما واقعا طعم بی نظیری دارد.
دوات آنلاین-پختن خورشت غوره بادمجان آنقدرها هم که فکر میکنید کار سختی نیست. دستورالعمل زیر را به نقل از روزنانه خراسان بخوانید:
مواد لازم برای خورشت غوره بادمجان
غوره بدون هسته یک پیمانه، بادمجان متوسط سرخ شده 5 عدد، پیاز خرد شده یک عدد، نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، سینه یا ران مرغ یک عدد و گوجه فرنگی 4 عدد.
طرز پخت خورش غوره بادمجان
ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس به آن زردچوبه و رب می افزاییم. مرغ را کمی سرخ و گوجه را نصف و در روغن سرخ می کنیم بعد غوره و 3 لیوان آب می افزاییم و وقتی آب جوشید مرغ سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا جا بیفتد. در آخر گوجه و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورشت یا هنگام سرو روی آن قرار می دهیم. به جای بادمجان از کدو سبز هم می توان استفاده کرد.
12jav.net