2019/11/12
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
آشپزی ایرانی/ دستور پخت خورش غوره بادمجان

آشپزی ایرانی/ دستور پخت خورش غوره بادمجان

خورشت غوره بادمجان از آن غذاهای اصلی ایرانی است که البته شاید بعضی‌ها نپسندند اما واقعا طعم بی نظیری دارد.

دوات آنلاین-پختن خورشت غوره بادمجان آنقدرها هم که فکر می‌کنید کار سختی نیست. دستورالعمل زیر را به نقل از روزنانه خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای خورشت غوره بادمجان
غوره بدون هسته یک پیمانه، بادمجان متوسط سرخ شده 5 عدد، پیاز خرد شده یک عدد، نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، سینه یا ران مرغ یک عدد و گوجه فرنگی 4 عدد.

 

طرز پخت خورش غوره بادمجان
ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس به آن زردچوبه و رب می افزاییم. مرغ را کمی سرخ و گوجه را نصف و در روغن سرخ می کنیم بعد غوره و 3 لیوان آب می افزاییم و وقتی آب جوشید مرغ سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا جا بیفتد. در آخر گوجه و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورشت یا هنگام سرو روی آن قرار می دهیم. به جای بادمجان از کدو سبز هم می توان استفاده کرد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.