2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی

دوات آنلاین-زیتون پرورده یکی از خوشمزه‌ترین مخلفات غذا است که نه فقط شمالی‌ها بلکه همه اکثر مردم ایران آن را دوست دارند. اگر می‌خواهید در خانه زیتون پرورده درست کنید طرز تهیه آن را در زیر به نقل از ایرنا بخوانید:

 

مواد لازم برای زیتون پرورده

رب انار: ۲ پیمانه

مغز گردو: ۳۰۰ گرم

آویشن: ۱ قاشق غذاخوری

زیتون بدون هسته: ۵۰۰ گرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

پودر نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری

دانه انار خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه زیتون پروده

۱. برای تهیه زیتون پرورده شمالی ابتدا مغز گردوها را دو بار چرخ می‌کنیم و در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم. سپس زیتون‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. اگر زیتون‌ها ترش یا شور بودند به مدت حداکثر ۱ ساعت در ظرف پر از آب می‌ریزیم تا خوب خیس بخورند

 

۲. سپس در آبکش می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد در زیتون پرورده استفاده می‌کنیم. سپس رب انار را با آب لیمو ترش هم زمان به مواد می‌افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم

 

۳. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، پودر نعناع خشک، پودر آویشن خشک، دانه‌های انار و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا با قاشق مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم سبزی‌ها کاملا به خورد مواد برود.

 

۴. پس از اینکه مواد کاملا یک‌دست شدند آنها را در ظرف مخصوص که در داشته باشد می‌ریزیم و آن را محکم می‌بندیم. سپس در یخچال نگهداری می‌کنیم.

 

این جزییات را رعایت کنید

- اگر زیتون تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.

 

- اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده کنید رنگ زیتون پرورده شما روشن‌تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده کنید، رنگ آن تیره تر خواهد شد.

 

- زیتونی که استفاده می‌کنید باید سبز، بدون هسته و ریز باشد. هر چه زیتون‌ها ریزتر باشند، خوشمزه‌ترند و طعم زیتون پرورده بهتر خواهد شد. بنابراین هرگز زیتون هسته‌دار و درشت را برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنید.

 

- گردویی که استفاده می‌کنید باید مرغوب و تازه باشد زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می‌شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند.

 

- قبل از اینکه زیتون را به مخلوط‌تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد.

 

- رب اناری که در تهیه زیتون پرورده استفاده می‌کنید، باید ترش و شیرین باشد. هرگز رب انار کاملا شیرین یا بسیار ترش را برای طعم‌دار کردن این پیش غذا استفاده نکنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.