دوات آنلاین-آش زرشک یکی از آشهای خوشمزه سنتی خراسان شمالی است که بد نیست شما هم یک بار آن را درست کنید و مزهاش را بچشید. غذالند دستور پخت آش زرشک را توضیح داده است که در زیر میخوانید:
مواد لازم
آب زرشک : ا لیتر
مرغ : 200 گرم
حبوبات پخته شده شامل(نخود،لوبیا چیتی و لوبیا قرمز) : 1 لیوان
پیاز : 1 عدد
رشته آش : 2 مشت
روغن جامد : 1 قاشق غذا خوری
آرد : 1 قاشق مربا خوری
مرزه خشک : 1 قاشق غذا خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1
برای تهیه آش زرشک ابتدا حبوبات شامل نخود ،لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کرده ایم روی حرارت می گذاریم تا بپزند.
مرحله 2
گوشت مرغ را نیز با کمی آب و یک عدد پیاز روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.
مرحله 3
زرشک ها را شسته و به آن مقدار کمی آب ( دو لیوان ) اضافه می کنیم و چند دقیقه روی حرارت می گذاریم در حدی که زرشک ها کمی نرم شوند.
مرحله 4
زرشک ها را کوبیده و بعد با یک صافی ترجیحا پارچه ای صاف می کنیم و دوباره روی زرشک ها کمی آب می ریزیم و صاف می کنیم به طوری که فقط دانه های زرشک باقی بماند.
مرحله 5
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم.
مرحله 6
در یک قابلمه یک قاشق روغن ریخته و پیاز نگینی شده را در آن تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله 7
یک قاشق آرد را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله 8
سپس آب گوشت و آب زرشک را به پیاز اضافه می کنیم.
مرحله 9
گوشت مرغ پخته شده را نیز ریش ریش کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
مرحله 10
حبوبات پخته شده را نیز اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آش زرشک جا بیافتد و کمی غلیظ شود.
مرحله 11
در 20 دقیقه آخر پخت رشته آش و مرزه خشک را اضافه می کنیم.
مرحله 12
پس از ریختن رشته حدود 20 دقیقه زمان می دهیم تا رشته لعاب بدهد.
مرحله 13
آش را تست می کنیم و اگر نیاز به نمک داشت به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم.
مرحله 14
پس از آنکه آش به غلظت مورد نظر شما رسید آماده سرو است.
12jav.net