2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
آشپزی/ دستور پخت کامل خورش بامیه

آشپزی/ دستور پخت کامل خورش بامیه

دوات آنلاین-خورشت بامیه از آن دست غذاهایی که باب طبع هر سلیقه‌ای نیست اما واقعیت این است که طرفداران زیادی دارد و بسیار هم خوشمزه است البته به شرط این‌که خوب پخته شود. دستور پخت کامل خورش بامیه را در زیر بخوانید:

 

مواد لازم

بامیه ریز: نیم‌کیلو

گوشت گوسفندی: ۵ تکه

پیاز: ۱ عدد

آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: در صورت علاقه

روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم

سیر: ۳ حبه

 

دستور پخت

۱. پیاز خرد شده را مقداری تفت می‌دهیم و تکه‌های گوشت را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد و سفید رنگ شد، ۳ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید. سپس شعله را کمی کم می‌کنیم تا آرام آرام گوشت بپزد.

 

۲. وقتی که گوشت تقریبا پخت، اگر خواستیم کمی رب به آن اضافه می‌کنیم و در غیر این صورت تنها آبلیمو (می‌توانید از آبغوره هم استفاده کنید) را اضافه می‌کنیم. سپس سیر را هم به آن اضافه کنید. (اگر از بوی سیر بدتان می‌آید می‌توانید سیر را با پوست داخل خورشت بیاندازید)

 

۳. بامیه‌ها را بشویید و کمی از سر بامیه‌ها را جدا کنید (دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.

 

۴. سپس حرارت را کم کنید و نیم‌ساعت بگذارید آب اضافی کشیده شده و خورشت جا بیفتد.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.