2019/12/14
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
دستور تهیه لواشک خانگی

دستور تهیه لواشک خانگی

آلبالو، آلوی زرد، زردآلو, آلبالو, زرشک، شاه‌توت، هلو و دیگر میوه‌های تابستانی را می‌شود تبدیل به لواشک کرد.

دوات آنلاین-لواشک از آن خوراکی‌هایی است که کوچک و بزرگ آن را دوست دارند اما خیلی‌ها ترجیح می‌دهند به‌خاطر مسائل بهداشتی سمت این خوراکی نروند. در حالی که شما به سادگی می‌توانید در خانه خود لواشک درست کنید.

 

چطور لواشک خانگی درست کنیم

آلبالو، آلوی زرد، زردآلو, آلبالو, زرشک، شاه‌توت، هلو و دیگر میوه‌های تابستانی را می‌شود تبدیل به لواشک کرد. باتوجه به اینکه چه طعم لواشکی را دوست داشته باشید (ترش، شیرین یا ملس) می‌توانید مقدار میوه‌ها را کم و زیاد کنید. با هر کدام از میوه‌های تابستانی هم می‌توانید جداگانه لواشک درست کنید هم اینکه همه را با هم مخلوط کنید. به‌عنوان مثال اگر لواشک ترش دوست دارید می‌توانید مقدار زرشک و آلبالو را زیاد کنید، اگر شیرین دوست دارید مقدار آلو و زردآلو را زیاد و اگر ملس دوست دارید هرکدام را یه یک اندازه مخلوط کنید.

 

مواد لازم

آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه‌توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدن

 

نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱. بعد از شست‌وشوی میوه‌ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه‌کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.

 

۲. پختن میوه‌ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یک‌ساعت طول می‌کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.

 

۳. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله‌ها را جدا می‌کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

 

۴. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده‌ایم به‌صورت یک لایه نازک پهن می‌کنیم و زیر نور آفتاب قرار می‌دهیم. بهتر است روی ظرف‌ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک‌ها ننشیند.

 

۵. بعد از دو تا سه روز لواشک‌ها آماده است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.