دوات آنلاین-قیقاناق نوعی خاگینه آذربایجانی است که بهعنوان میان وعده مصرف می شود. با دستور پخت آن آشنا شوید:
مواد لازم
آرد سفید – 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ - 5عدد
روغن - 100گرم
ماست -5 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده - به مقدارلازم
بیکینگ پودر - نصف قاشق چای خوری
موادلازم برای شیره
شکر- یک پیمانه
آب – یک ونیم پیمانه
زعفران - به مقدارلازم
دستور پخت
ابتدا تخم مرغ ها را بعد از شکستن خوب هم بزنید سپس آرد،بیکینگ پودر، ماست و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
سپس مخلوط مواد را درون تابه بریزید ودرآن را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تاهردو طرف مواد خوب پخته شود. بعد از پخت خاگینه، شیره را روی مواد بریزید و یک ربع روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خورد مواد برود.
زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظارآن حدود ۱۰دقیقه است. قیقاناق را می توان درماه رمضان یا به عنوان میان وعده استفاده کرد. روش تهیه شیره: شکرو آب رامخلوط کنید .
از لحظه جوش۴ دقیقه زمان لازم است تا زعفران و هل را اضافه کنید.
12jav.net