رابطه رفتار های پرخطر جنسی و ابتلا به ایدز
آمار ابتلا در سن پایین رو به افزایش است و درواقع دو اپیدمی این بیماری را در دو بازه سنی شاهد هستیم. یکی افراد با سن بالا تر و دیگری در بازه سنی 25 تا 45 سال.
دوات آنلاین- ویروس اچ آی وی نزدیک 40 سال پیش به دنیا معرفی شد و درمان موثر آن ازسال 1996 پیدا شد، طوری که دیگر این بیماری مرگبار نیست.
دکتر مینو محرز،متخصص بیماریهای عفونی با این مقدمه در خراسان نوشت: درمان بیماری یک شرط دارد وآن هم این است که زود شناسایی شود، اگرفرد مبتلا برای درمان دیرمراجعه کند، درمانش سخت ترخواهد شد . این ویروس سیربطئی (حدود 10 ساله) دارد، تا به مرحله بروز بیماری ایدز برسد و ازآن جا که ویروس، سلول های لنفوسیت بدن را هدف قرارمی دهد، باعث کاهش توانایی بدن درمقابله با بیماری و عفونت ها می شود و بالطبع با ورود عفونت و بروز بیماری هایی مانند سرطان فرد مشکلات بیشتری پیدا می کند اما اگر تشخیص به موقع انجام شده باشد و فرد درمان های لازم را دریافت کرده باشد مانند یک فرد عادی می تواند با بیماری و عفونت مقابله کند زیرا برای تقویت سیستم ایمنی داروهایی خاص تجویز می شود و اما ...
توصیه همگانی
بنابراین به همه به ویژه جوانان توصیه می کنم که آزمایش های لازم را به موقع انجام دهند . این که دونفر با هم آشنا می شوند و بعد برای انجام آزمایش ازدواج مراجعه می کنند ( زمانی که دو خانواده درگیر شده اند) کاری نمی توان انجام داد دو طرف قبل از شروع رابطه وضعیت خودشان را مشخص کنند که سالم یا آلوده به ایدزهستند و دیگری باید این را بداند. جالب است بدانید ابتلا به ایدز مانع ازدواج و فرزندآوری نمی شود ولی افراد ترجیح می دهند دیگران از بیماری شان اطلاع نداشته باشند.
یکی از مشکلات مهم و اساسی این است که نوجوان وجوان ما آموزش های لازم را ندیده است ، وقتی وارد جامعه می شود با رفتارهای پرخطرآشنا نیست و روابط غیرمحافظت شده را رفتار پر خطرتلقی نمی کند.
افراد باید راه های پیشگیری را بدانند و در این باره فرقی هم نمی کند چه جوانان و چه افرادی که سال های زیادی از ازدواجشان را پشت سر گذاشته اند و هر کسی باید علاوه بر خویشتن داری و وفاداری به شریک جنسی ، شیوه استفاده از لوازم بهداشتی را بدانند. یکی از دلایل دیگرافزایش آمار ابتلا ، اعتیاد است . رفتارپرخطردرمعتادان بیشتر دیده می شود . اعتیاد مغز را از کارمی اندازد و فرد متوجه رفتارش نیست. همسران افراد معتاد هم باید آزمایش بدهند از آن جا که سلامت افراد جامعه و خانواده اهمیت زیادی دارد، کسانی که همسرشان رفتارپرخطر دارد باید بیشترمراقب باشند .
همه جور تماسی خطرناک است
من به عنوان متخصص بارها و بارها از جوانانی که مبتلا شده اند سوال می کنم که چرا چنین رفتار پر خطری را مرتکب شده اند و به عنوان مثال رابطه مقعدی داشته اند؟ در پاسخ می شنوم که نمی دانستند این رفتارشان پر خطر است.
درحالی که در رابطه مقعدی احتمال سرایت بیماری بیشتر است ، زیرا ویروس درناحیه مقعد تجمع بیشتری دارد و مستقیم وارد خون می شود. انتقال از طریق واژن و رابطه اورال درمرحله بعدی قرار دارد( به ویژه اگر فرد زخم دهانی هم داشته باشد .)
2 بازه سنی مبتلایان !
آمار ابتلا در سن پایین رو به افزایش است و درواقع دو اپیدمی این بیماری را در دو بازه سنی شاهد هستیم. یکی افراد با سن بالا تر که فرزندان بزرگی هم دارند و سال ها از ازدواجشان گذشته است اما به دلیل تماس غیرایمن مبتلا شده اند و دیگری در بازه سنی 25 تا 45 سال.
12jav.net