هرگز با این افراد ارتباط عاطفی برقرار نکنید
برای خودشیفتهها هرگز عشقِ تنها یک نفر کافی نخواهد بود. خودشیفتهها تمجید همه را میخواهند.
دوات آنلاین-عوامل بسیاری در شکلگیری رابطه عاطفیِ خوب نقش دارند. یکی از عوامل بسیار مهم، وفاداری و روراستی است. با این حال عومل دیگری نیز وجود دارد که در شکلگیری یک رابطه عاطفی مبتنی بر دوست داشتن و البته بدون تنش نقش دارد. این بدان معناست که برقراری رابطه با برخی گروه از آدمها سخت و مشکلساز است، این نوشته را بخوانید تا با این دسته از آدمها آشنا شوید
1.خودشیفته: برای خودشیفتهها (برخورد با افراد خودشیفته) هرگز عشقِ تنها یک نفر کافی نخواهد بود. خودشیفتهها تمجید همه را میخواهند؛ اینگونه است که زندگیشان معنا پیدا میکند. آنها پیوسته بهدنبال شریک عاطفی کامل و بینقص میگردند و باور دارند رابطه فعلیشان آنقدر درخشان نیست که ارزش ادامهدادن داشته باشد و خُب، آنها بهخاطر این وضعیت همه را سرزنش میکنند بهجز خودشان.
2. بیشازاندازه عاشقپیشه: روند دلدادگی و شکلگیری رابطهای جدید برای فرد عاشقپیشه خیلی مهم است. چنین افرادی نیازمند اثرگذاریهای عمیق و نو هستند؛ کارهای معمولی راضیشان نمیکند و بلکه کسلشان میکند. برای مقابله با این مسأله، فرد برای مسرورشدن، ابزار و راههای جدیدی پیدا میکند و در این مسیر هیچ حدومرزی نمیشناسد. او محدودیت را برنمیتابد و بیش از هرچیز به آزادیاش اهمیت میدهد.
3. بدون اعتمادبهنفس: وارد رابطه عاطفی با افراد بدون اعتماد به نفس نشوید همه ما در برخی جنبهها دچار کمبود اعتمادبهنفس هستیم. اما رفتار کسی که بدون تأییدِ پیوسته دیگران احساس ضعف میکند، باید برایتان نشانه هشدار باشد. چنین فردی با کوچکترین نشانه بیتوجهی بیدرنگ تصمیم به پایاندادن رابطه میگیرد و به یافتن فردی دیگر فکر میکند. او همه این کارها را برای ابرازِ وجود میکند.
4. بیشازاندازه خودخواه: افراد خودخواه چنان درگیر خودشاناند که نمیتوانند بپذیرند نزدیکترین و عزیزترین شخص به آنها هم ممکن است ناراحتی یا مشکلی داشته باشد. البته آنها میدانند که شاید خودشان دلیل مشکل یا ناراحتی دیگران باشند، ولی باور دارند همه باید درمورد آنها استثنا قائل شوند. آنها همیشه اشتباهات خودشان را نادیده میگیرند، درحالیکه نمیتوانند دیگران را بهخاطر همان اشتباهات ببخشند.
5. بیشازاندازه مظلوم: فرد مظلوم همیشه خود را قربانی میداند، او با کوچکترین مشکلی ناراحت میشود. چنین فردی پیوسته بهدنبال کسی است که به او دلداری بدهد. اگر شریک عاطفیشان این کار را نکند، بهسراغ فرد دیگری میروند.
6. ایرادگیر: فرد ایرادگیر هم نمونهای از افرادی است که از کمبود اعتمادبهنفس رنج میبرند. چنین افرادی با ایرادگرفتن از دیگران بهخاطر کوچکترین مسائل و نصیحتکردن آنها، ابراز وجود میکنند. در این مسیر آنها ابایی از آزردن دیگران ندارند و بنابراین قادر به برقراری رابطه عاطفی سالم نیستند.
منبع: خبر جنوب
12jav.net