دوات آنلاین-موقع پخت خورش کدو به نکات زیر توجه داشته باشید:
-کدو خیلی زودپز هست ، پس گوشت کاملا پخته بهش اضافه کنید تا دیگه احتیاجی به پخت کامل نباشه. چون کدو زود ازهم وا میره.
-میتونین به جای سرکه و شکر، آبلیمو شکر اضافه کنید.
-کدو به تنهایی خیلی طعم نداره، پس حتما یا چاشنی که من گفتم اضافه کنید، یا غوره. این سبک که اموزش دادم بهتره رو به شیرینی بره.ولی واقعا لذیذه.
- کدو وقتی سرخ میشه مقداری آب میندازه، اون آب انتهای تابه برای کدو هست، نه روغن.
-در کل خورش کم آبی هست، اگر دوست دارین آبدارتر باشه، آب گوشت بیشتری اضافه کنید ولی حواستون باشه موقع سرو خورش کدوها له نشن.
-این غذا برای سحری مناسبه چون کدو بافت پر آبی داره و شمارو تشنه نمیکنه.
برگرفته از ایسنتاگرام تایم غذا
12jav.net