آشپزی/ دستور پخت رولت مرغ و نحوه سرو آن
شما میتوانید با یک سالاد فصل عالی کنار این رولت مرغ یک غذای خاص برای مهمانیهای خودمانی استفاده کنید.
دوات آنلاین-رولت مرغ یک پیش غذای فرنگی و بسیار لذیذ است که در ایران به عنوان غذای اصلی هم استفاده میشود. این غذا را با نان تست شده یا با نان تست تکهشده که در روغن زیتون تفت میدهند استفاده میکنند.
شما میتوانید با یک سالاد فصل عالی کنار این رولت مرغ یک غذای خاص برای مهمانیهای خودمانی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ
سینه مرغ یک عدد
پیاز رنده شده، بزرگ یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
هویج بزرگ دو عدد
سبزی خرد شده شامل گشنیز ، شوید ، ترخون ، جعفری ، ریحان(یا هرسبزی معطر مورد دلخواه) به میزان دلخواه
آبلیمو5 لیوان(بهتراست آب لیموی تازه باشد)
آب گوجه فرنگی دو لیوان
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت
ابتدا سینه مرغ را با کارد از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین بدون اینکه آسیبی ببیند به دو تکه جدا کنید و هر تکه را از وسط با کارد باز کنید تا به یک تکه پهنی تبدیل شود. مخلوطی از نمک ، فلفل ها ، زردچوبه ، روغن زیتون ، پیاز و آبلیمو آماده کنید و تکه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخار پز کنید.
بعد از اینکه گوشت ها آماده شدند آنها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون پوشیدن شده باشد .بعد با گوشت کوب روی آن را بکوبید تا نازکتر و پهن تر شود.سپس از نایلکس بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید.
لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود میتوانید با نخ تمیز ی آن را ببندید.
سینه مرغ رول شده را در ظرف مورد نظر پخت قرار دهید و با آب گوجه فرنگی و کمی نمک و زردچوبه بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزید.در پایان میتوانید برای لذیذترشدن مقداری کره روی رولت مرغ بمالید و آن را داخل فر یا میکروفر قراردهید تا حالت گریل پیدا کند.
وقتی رولت ها پخت ، آنها را در ظرف بچینید. قبل از باز کردن نخ ابتدا آن را برش بزنید و اجازه دهید تکهها کمی خنک شود و بعد نخها را باز کنید. سپس در ظرف سرو کنید.
12jav.net