طرز تهیه سالاد پاستا با مرغ
توجه داشته باشید سالاد پاستا یک غذای کامل است بنابراین در انتخاب های دیگرتان برای میز غذا باید این نکته را در نظر بگیرید.
دوات آنلاین-پاستا یک غذای ایتالیایی است که چند سالی است وارد برنامه غذایی روزانه ایرانیان هم شده است. این غذا بسیار لذیذ به دلیل اینکه کالری زیادی دارد معمولا کم استفاده میشود اما می توان با استفاده از روغن کمتر کالری ان را کاهش داد و از آن لذت برد.
سالاد پاستا از جمله غذاهایی است که میتوان با پاستا درست کرد و لذت برد. توجه داشته باشید سالاد پاستا یک غذای کامل است بنابراین در انتخاب های دیگرتان برای میز غذا باید این نکته را در نظر بگیرید.
مواد لازم
پاستا
450 گرم سینه مرغ بی استخوان
دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
یک چهارم پیمانه سس سویا
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
یک قاشق چایخوری روغن چیلی
پودر فلفل قرمز به میزان دلخواه
225 گرم نودل تخم مرغی چینی
یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده
دو عدد پیازچه
نصف قاشق غذا خوری بادام زمینی خرد شده
ابتدا نودل ها را در آب درحال جوش ریخته و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و نخود فرنگی را هم آبپز کنید و بگذارید آبش برود سپس در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و در تابه ای آن را سرخ کنید و سیر را رنده کرده و پیازچه را حلقه ای برش بزنید، فلفل دلمه ای را هم خرد کنید ، در تابه ای دیگر سیر رنده شده را تفت داده و فلفل دلمه ای ، پیازچه و نخود فرنگی را به تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید.
نودل ، سبزیجات و مرغ سرخ شده را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید حالا ظرفی را برداشته و سس را آماده کنید ، برای این کار سرکه ، روغن چیلی ، سس سویا و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و روی سالاد بریزید.
سالاد را با بادام زمینی و برگ های گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
12jav.net