دستور پخت بروسکتای باقلا بهعنوان پیش غذای لذیذ
بروسکتای باقلا یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
دوات آنلاین-بروسکتای باقلا یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. با دستور پخت این پیش غذا آشنا شوید:
مواد لازم
نان تست – به میزان لازم
باقلای تازه – 300 گرم
ترخون خرد شده – نصف فنجان ( به میزان لازم )
روغن زیتون – نصف فنجان
سیر- 5 حبه
پنیر فتا - 100 گرم
ماست طبیعی بدون چربی – 4 قاشق غذاخوری
دستور پخت
نان را به کمی روغن زیتون آغشته و در ماهیتابه کمی برشته کنید.
باقلای شسته شده را با یک قاشق چای خوری نمک بجوشانید تا نرم شود.
پوسته آن را جدا و با یک چنگال خرد کنید.
سیر را با چاقو له کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهیدو همراه ترخون خردشده روی باقلا بریزید.
در یک کاسه جداگانه، پنیرفتا را با ماست مخلوط کنید و سپس همراه باقلا و ترخون روی هر برش نان قرار دهید یا به صورت سس کنار غذا بگذارید.
بروسکتا یک پیش غذای ایتالیایی است که معمولا نان تست را برشته می کنند و روی آن سیر می مالند .
منبع: خراسان
12jav.net