طرز تهیه سالاد سیب زمینی و نحوه سرو
اگر قصد دارید از سالاد سیب زمینی به عنوان پیش غذا استفاده کنید حتما در حجم استفاده دقت کنید. چرا که ممکن است باعث سنگینی معده شود و شما را اذیت کند.
دوات آنلاین-سالاد سیبزمینی و ذشوید یک سالاد بسیار مقوی و حجیم است که هرچند به عنوان پیشغذا درنظر گرفته میشود اما درواقع یک غذای کامل است و میتوانید آن را جایگزین غذای اصلی کنید. اما اگر قصد دارید به عنوان پیش غذا استفاده کنید حتما در حجم استفاده دقت کنید. چرا که ممکن است باعث سنگینی معده شود و شما را اذیت کند.
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی شوید برای 5 نفر
سیب زمینی : متوسط 8 عدد
کره یا روغن :4 قاشق غذاخوری
سیر : 4 حبه
شوید تازه خرد شده :1/2 لیوان
پنیر پارمزان رنده شده :1/2 لیوان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و خرد کنید، سپس در مقداری کره داخل یک تابه ریخته و تفت دهید .
سیر رنده شده را به سیب زمینی اضافه کنید و در آخرنمک و فلفل را بیافزایید و اجازه دهید تا سیب زمینی و سیر طلایی شود.
در آخر شوید و پنیر را به سیب زمینی اضافه کنید و سرو نمایید.
میتوانید همزمان با شوید مقداری کالباس خرد شده ، ذرت پخته و … هم به سیب زمینی ها اضافه کنید ، میتوانید سیب زمینی ها را پوست بکنید یا از سیب زمینی هایی با پوست نازک استفاده کنید.
12jav.net