دستور پخت کوفته برنجی، غذای سنتی اصفهان
طرز تهیه کوفته برنجی اصفهانی را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین-کوفته برنجی از غذاهای سنتی اصفهان است که علاوه بر خوشمزگی خواص زیادی هم دارد. از جمله اینکه این غذا دارای فیبر مناسب و ملین است و سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به شادابی پوست کمک می کند .
مواد لازم برای کوفته برنجی
گوشت - 200 گرم
سبزیجات معطر - یک سوم پیمانه
برنج - سه چهارم پیمانه
نمک و زردچوبه - به مقدار لازم
آلوچه - 6 عدد
لپه -نصف پیمانه
بلغور -نصف پیمانه
طرز تهیه کوفته برنجی
سبزی را خرد کنید و با روغن تفت دهید.
فیلم: عدس پلوی شیرازی را چطور درست می کنند
نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .
سپس لپه نیم پز و بلغور پخته شده را با چهار لیوان آب به مواد بیفزایید و اجازه دهید بپزد.
محتویات را آب کش کنید و خوب ورز دهید .
وقتی سرد شد آن ها را گلوله کنید و مقداری کشمش و خرما یا آلوچه را در وسط کوفته بگذارید و در آب جوشی که به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه شده است قرار دهید تا پخته شود و جابیفتد.
می توانید به آب کمی رب تفت داده و پیاز داغ هم اضافه کنید .
12jav.net