2024/05/22
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲ خرداد
دستور پخت کوفته برنجی، غذای سنتی اصفهان

دستور پخت کوفته برنجی، غذای سنتی اصفهان

طرز تهیه کوفته برنجی اصفهانی را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین-کوفته برنجی از غذاهای سنتی اصفهان است که علاوه بر خوشمزگی خواص زیادی هم دارد. از جمله این‌که این غذا دارای فیبر مناسب و ملین است و سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به شادابی پوست کمک می کند .

 

مواد لازم برای کوفته برنجی

 گوشت - 200 گرم

سبزیجات معطر - یک سوم پیمانه

برنج - سه چهارم پیمانه

نمک و زردچوبه - به مقدار لازم

آلوچه - 6 عدد

لپه -نصف پیمانه

بلغور -نصف پیمانه

کوفته برنجی را چطور درست می کنند

طرز تهیه کوفته برنجی

سبزی را خرد کنید و با روغن تفت دهید.

 

فیلم: عدس پلوی شیرازی را چطور درست می کنند

 

 نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

سپس لپه نیم پز و بلغور پخته شده را با چهار لیوان آب  به مواد بیفزایید و اجازه دهید بپزد.

 محتویات را آب کش کنید و خوب ورز دهید .

وقتی سرد شد آن ها را گلوله کنید و مقداری کشمش و خرما یا آلوچه را در وسط کوفته بگذارید و در آب جوشی که به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه شده است قرار دهید تا پخته شود و جابیفتد.

می توانید به آب کمی رب تفت داده  و پیاز داغ هم اضافه کنید .

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.