شیرینیپزی ؛ دستور پخت شیرینی اسکار
این شیرین هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت میتوان آن را تهیه کرد.
دوات آنلاین-با دستور پخت شیرینی اسکار آشنا شوید. این شیرین هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت میتوان آن را تهیه کرد.
مواد لازم
آرد - 150 گرم
کره - 100گرم
پودر قند - 50 گرم
تخم مرغ - یک عدد
وانیل - نصف قاشق چای خوری
پودر هل - نصف قاشق چای خوری
پسته یا بادام خرد شده - مقداری
مارمالاد برای تزیین - کمی
کره نرم شده را همراه پودر قند با همزن می زنیم، بعد زرده تخم مرغ، وانیل و هل را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.
همزن را کنار می گذاریم، آردی را که قبلا الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفى به دست آید.
سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگى درآید، بعد با دست گلوله هاى کوچکى درست و با کمک نی در وسطش حفره کوچکی ایجاد می کنیم.گلوله ها را اول در سفیده و بعد در پودر پسته می غلتانیم و توى سینی فری که با حرارت 170 درجه به مدت 15 دقیقه از قبل گرم کردیم، می چینیم.
بعد از خارج کردن شیرینی ها اجازه می دهیم تا خنک شود .وسطش را با مارمالاد پر می کنیم.
منبع: خراسان
12jav.net