دستور پخت ترافل برزیلی بهعنوان شیرینی خانگی آسان
آماده کردن ترافل برزیلی اصلا کار سختی نیست فقط باید با حوصله این کار را انجام دهید. اگر میخواهید ترافلهای شما کمی هم طعم تلخ داشته باشد از شکلات تلخ به جای پودر کاکائو استفاده کنید.
دوات آنلاین-برای اینکه یک شیرینی خاص و البته ارزان به ویژه برای عید و ایام نوروز یا مهمانیهایتان تهیه کنید پیشنهاد میکنیم ترافل برزیلی را امتحان کنید. این شیرینی خاص و راحت را میتوانید در خانه تهیه و از آن استفاده کنید. ضمن اینکه هزینه آن بسیار کمتر از خرید شیرینی از شیرینی فروش برایتان تمام میشود.
سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نحوه درست کردن این شیرینی به دوات آنلاین میگوید:
برای تهیه ترافل برزیلی نیاز به یک بسته شیرعسل، 6 قاشق پودر کاکائو و و 2 قاشق غذاخوری کره و مقداری ترافل (متنوع و به سبک دلخواه) دارید.
اگر قصد دارید در حجم بالا این شیرینیها را درست کنید باید میزان مواد را با توجه به ترکیبی که گفته شده زیاد کنید.
مواد را داخل یک ظرف بریزید و آن را با هم مخلوط کنید. توجه داشته باشید باید به طور کامل این مواد یک دست شود.
برای اینکه کاملا این مواد یکدست شود باید آن را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
برای اینکه بتوانید به آن حالت بدهید باید اجازه دهید تا حرارت آن گرفته شود.
میتوانید آن را داخل یخچال قرار دهید اما اگر عجله ندارید اجازه دهید در دمای معمولی خمیر شما سرد و سفت شود.
بعد تکههای مساوی از آن را بردارید و مانند کوفتههای ریزد آن را گرد کنید.
بهتر است برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد دستتان را چرب کنید.
اگر با کرهای که استفاده کردهاید دست را چرب کنید بوی روغنها با هم مخلوط نمیشود.
دایرهها هرچه کوچکتر باشد بهتر است. بعد از اینکه گلولههای شیرینی شما آماده شود آن را در ترافلهای کاکائو و رنگی بچرخانید. میتوانید آن را درون پودر پسته، گردو، نارگیل، بادام و ... نیز بچرخانید و ترافلهای رنگی و زیبایی درست کنید.
آماده کردن ترافل برزیلی اصلا کار سختی نیست فقط باید با حوصله این کار را انجام دهید. اگر میخواهید ترافلهای شما کمی هم طعم تلخ داشته باشد از شکلات تلخ به جای پودر کاکائو استفاده کنید.
12jav.net