شیرینیپزی/ دستور تهیه قطاب یزد
یکی از شرینیهای خوشمزه که برای پذیرایی از مهمان به ویژه در عید نوروز بسیار مناسب است قطاب یزدی است. شما میتوانید با کمی سلیقه و حوصله قطاب را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین-یکی از شرینیهای خوشمزه که برای پذیرایی از مهمان به ویژه در عید نوروز بسیار مناسب است قطاب یزدی است. شما میتوانید با کمی سلیقه و حوصله قطاب را در خانه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب یزد
آرد چهار لیوان
ماست ۲ لیوان
زرده تخم مرغ چهار عدد
روغن کنجد یک لیوان
جوش شیرین یک قاشق چایخوری تا مرباخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
مواد درون قطاب یزد
مخلوط گردو، بادام، پسته و فندق مجموعاً یک و نیم تا ۲ لیوان
شکر سرخ یا شیره انگور یک لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
گلاب نصف استکان
طرز تهیه قطاب یزد
نخست مغزها را به خوبی چرخ کنید.
- مغزهای چرخ شده را با پودر هل، گلاب و شکر سرخ یا شیره انگور مخلوط کند تا به شکل خمیر در بیاید.
- برای تهیه خمیر قطاب یزد، آرد، ماست، جوش شیرین و گلاب را داخل ظرف بریزید سپس مواد را به خوبی هم بزنید.
- زرده تخم مرغ و روغن کنجد را به مواد اضافه و مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید.
- مواد مخلوط شده را به خوبی ورز دهید سپس درب ظرف را به مدت ۲ ساعت بگذارید تا خمیر به خوبی جا بیفتد.
- خمیر را با وَردَنه صاف کنید و به کمک لیوان یا قالب گرد، قالب بزنید.
- مقداری از مواد درون قطاب را داخل خمیر بریزید سپس خمیر را ببندید تا مواد آن خارج نشود.
- درون ماهیتابه را با مقداری روغن چرب کنید.
- پس از گرم شدن روغن، قطابها را داخل ماهیتابه قرار دهید تا کمی سرخ شوند.
- قطابها را درون صافی بگذارید تا روغن آنها خارج شود.
- پس از سرد شدن قطابها، مقداری پودر شکر سرخ و آرد را روی آنها بپاشید.
- قطابها را داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
12jav.net