2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
شیرینی‌پزی/ دستور تهیه قطاب یزد

شیرینی‌پزی/ دستور تهیه قطاب یزد

یکی از شرینی‌های خوشمزه که برای پذیرایی از مهمان به ویژه در عید نوروز بسیار مناسب است قطاب یزدی است. شما می‌توانید با کمی سلیقه و حوصله قطاب را در خانه درست کنید.

دوات آنلاین-یکی از شرینی‌های خوشمزه که برای پذیرایی از مهمان به ویژه در عید نوروز بسیار مناسب است قطاب یزدی است. شما می‌توانید با کمی سلیقه و حوصله قطاب را در خانه درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب یزد

آرد                                 چهار لیوان

ماست                           ۲ لیوان

زرده تخم مرغ              چهار عدد

روغن کنجد                  یک لیوان

جوش شیرین                یک قاشق چای‌خوری تا مرباخوری

گلاب                            ۲ قاشق غذاخوری

 

 مواد درون قطاب یزد

مخلوط گردو، بادام، پسته و فندق                مجموعاً یک و نیم تا ۲ لیوان

شکر سرخ یا شیره انگور                                  یک لیوان

پودر هل                                                           یک قاشق چای‌خوری

گلاب                                                              نصف استکان

 

طرز تهیه قطاب یزد

نخست مغز‌ها را به خوبی چرخ کنید.

- مغز‌های چرخ شده را با پودر هل، گلاب و شکر سرخ یا شیره انگور مخلوط کند تا به شکل خمیر در بیاید.

- برای تهیه خمیر قطاب یزد، آرد، ماست، جوش شیرین و گلاب را داخل ظرف بریزید سپس مواد را به خوبی هم بزنید.

- زرده تخم مرغ و روغن کنجد را به مواد اضافه و مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید.

- مواد مخلوط شده را به خوبی ورز دهید سپس درب ظرف را به مدت ۲ ساعت بگذارید تا خمیر به خوبی جا بیفتد.

- خمیر را با وَردَنه صاف کنید و به کمک لیوان یا قالب گرد، قالب بزنید.

- مقداری از مواد درون قطاب را داخل خمیر بریزید سپس خمیر را ببندید تا مواد آن خارج نشود.

- درون ماهیتابه را با مقداری روغن چرب کنید.

- پس از گرم شدن روغن، قطاب‌ها را داخل ماهیتابه قرار دهید تا کمی سرخ شوند.

- قطاب‌ها را درون صافی بگذارید تا روغن آنها خارج شود.

- پس از سرد شدن قطاب‌ها، مقداری پودر شکر سرخ و آرد را روی آنها بپاشید.

- قطاب‌ها را داخل یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.