دوات آنلاین-اکبرجوجه در واقع یک نوع طرز پخت جوجه است که طرفداران زیادی دارد. گفته میشود نام صاحب رستورانی که اولینبار این غذا را ارائه داد اکبر بود و به همین دلیل هم این غذا به اکبرجوجه معروف شدهاست.
برای این نوع جوجه بر خلاف جوجههایی که به سیخ میکشند و گوشت آن گوشت مرغ است حتما باید از جوجه مرغ استفاده شود.
برای تهیه اکبرجوجه به جوجه حداکثر دوماهه ، زعفران، نمک ،کره، فلفل و آبلمیو و رب انار نیاز دارید.
جوجه مرغ را تمیز و از وسط به دو تکه تقسیم کنید .
سپس در مقداری نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو بخوابانید .بهتر است شب تا صبح این کار را بکنید.
بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری مناسبی روغن بریزید. نباید روغن کم یا زیاد باشد، جوجهها باید با روغن و آبی که خودش پس میدهد کاملا بپزد و سرخ شود.
در واقع جوجه بخارپز میشود و آرامآرام رنگ طلایی به خود میگیرد، باید دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شوند.
سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انار روی برنج از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.
هرچند میشود اکبرجوجه را با پلوی سفید هم خورد اما پلوی زعفرانی طعم و مزه خاصی به آن میدهد. اگر قصد اضافه کردن زعفران به کته را دارید بهتر است هنگام دم گذاشتن و بعد از اینکه آب پلو کشید زعفران را اضافه کنید.
برخی افراد دوست دارند اکبر جوجه را با زعفران و پیاز تفت دهند این کار شدنی است اما از اصول پخت آن نیست.
اکبرجوجه را میتوانید با نان هم سرو کنید اما در این صورت سس اناری که برای آن استفاده میشود بیشتر است.
مهمترین نکته در اکبر جوجه آن است که جوجه استفاده شده در این غذا را نباید پوست بکنید و باید کاملا طبیعی از آن استفاده کنید بهتر است جوجهها ارگانیک و محلی باشد. استفاده از مرغهای پرورشی طعم واقعی این غذا را نشان نمیدهد.
12jav.net