آشپزی/ دستور پخت شوید خولی غذای خاص شمالی
میتوانید این غذا را که بسیار راحت تهیه میشود کنار غذای اصلی خود بگذارید و لحظات دلانگیزی را برای مهمانهای خود درست کنید ضمن اینکه زیبایی این غذا میتواند میز غذای شما را خاص و زیبا کند
دوات آنلاین-شوید خولی غذایی شمالی است که مانند سایر غذاهای سنتی شما مزهای خاص و فوقالعاده دارد و میتواند در مهمانیهای به عنوان یک غذای مکمل کنار غذای اصلی قرار بگیرد.
سولماز خیاطی متخصص تشریفات درباره این غذای خاص به دوات آنلاین میگوید:
میتوانید این غذا را که بسیار راحت تهیه میشود کنار غذای اصلی خود بگذارید و لحظات دلانگیزی را برای مهمانهای خود درست کنید ضمن اینکه زیبایی این غذا میتواند میز غذای شما را خاص و زیبا کند. برای تهیه این غذا برای چهار نفر به مواد زیر نیاز دارید:

پیاز متوسط دو عدد،مرغ یک عدد، شوید 250 گرم،گشنیز و جعفری خرد شده دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ سه عدد، آلوچه خشک 100 گرم، روغن نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز که خلالی خرد کرده ایم سرخ کرده و وقتی که پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت می دهیم.
پس از این که سبزی کاملاً نرم شد، تخم مرغ ها را در یک ظرف به حدی می زنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یک رنگ شوند.
سپس تخم مرغ ها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی که تخم مرغ ها کمی بسته شدند آلوچه خشک شسته را (بدون این که از قبل خیسانده باشیم) در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ می کنیم.
پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی که مرغ پخته شد نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه می کنیم.
توصیه میکنم از تخممرغ محلی استفاده کنید و قبل از اینکه داخل غذا از آن استفاده کنید آن را در ظرف دیگری بریزید تا از سلامت آن اطمینان حاصل کنید.
این غذا را میتوانید با نان و پلو سرو کنید.
12jav.net