دستور پخت و طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با قارچ
ذرت مکزیکی را به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. دستور آشپزی آن بسیار ساده و راحت است. این میان وعده آنقدر لذیذ هست که ارزش کمی زحمت را داشته باشد.
دوات آنلاین-ذرت مکزیکی از خوراکیهای خوشمزهای است که البته اگر قصد دارید لاغر شوید مصرف آن را توصیه نمیکنیم اما به هر حال میتوانید با طرز تهیه این میان وعده عالی آشنا شوید:
بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ
ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم
کالباس ۳۰۰ گرم
چیپس خلالی ۱ لیوان
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
پودر خردل به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
زمان پخت ۱۵دقیقه
۱ قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجاون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ شکم پر بهعنوان فینگرفود مناسب برای میان وعده
۲ کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی هندی
۳ حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.
منبع: پاپیون
12jav.net