آشپزی / طرز تهیه خورش بادمجان و انار
لذت خوردن یک خورش با انار را میتوانید فقط در فصل پاییز تجربه کنید. پس این لذت را از دست ندهید و خورش بادمجان انار را برای یک وعده شام تان درست کنید.
دوات آنلاین-لذت خوردن یک خورش با انار را میتوانید فقط در فصل پاییز تجربه کنید. پس این لذت را از دست ندهید و خورش بادمجان انار را برای یک وعده شام تان درست کنید.
برای تهیه این خورش به مواد زیر نیاز دارید:
پیاز متوسط 1 عدد
آب انار 2 پیمانه
دانه انار 1 پیمانه
گوشت مرغ 400 گرم
بادمجان قلمی 3 عدد
روغن 2 قاشق سوپ خوری
پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.20 دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد 2 قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.
ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
منبع: نمناک
12jav.net