2025/07/18
۱۴۰۴ جمعه ۲۸ تير
آشپزی / طرز تهیه خورش بادمجان و انار

آشپزی / طرز تهیه خورش بادمجان و انار

لذت خوردن یک خورش با انار را می‌توانید فقط در فصل پاییز تجربه کنید. پس این لذت را از دست ندهید و خورش بادمجان انار را برای یک وعده شام تان درست کنید.

دوات آنلاین-لذت خوردن یک خورش با انار را می‌توانید فقط در فصل پاییز تجربه کنید. پس این لذت را از دست ندهید و خورش بادمجان انار را برای یک وعده شام تان درست کنید.

 

برای تهیه این خورش به مواد زیر نیاز دارید:

 پیاز متوسط 1 عدد

آب انار 2 پیمانه

دانه انار 1 پیمانه

گوشت مرغ 400 گرم

بادمجان قلمی 3 عدد

روغن 2 قاشق سوپ خوری

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.

 

مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.

 

پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

 

بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.20 دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد 2 قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

 

ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

 

منبع: نمناک

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.