2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
آشپزی / طرز تهیه قنبرپلو غذای اصلی شیرازی

آشپزی / طرز تهیه قنبرپلو غذای اصلی شیرازی

شاید باورتان نشود اما گردشگران زیادی وقتی وارد شیراز می‌شوند سراغ این غذا را می‌گیرند. علت نام‌گذاری این غذای ملس و دلچسب سرآشپزی بوده‌است که برای اولین‌بار این غذا را درست کرده،

دوات آنلاین-نامش عجیب است اما یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای شیرازی است و یکی از غذاهای محبوب گردشگرانی که به شیراز می‌روند.

 

سارا جعفری درباره طرز تهیه قنبر پلو و سرو آن به دوات آنلاین می‌گوید:

 

شاید باورتان نشود اما گردشگران زیادی وقتی وارد شیراز می‌شوند سراغ این غذا را می‌گیرند. علت نام‌گذاری این غذای ملس و دلچسب سرآشپزی بوده‌است که برای اولین‌بار این غذا را درست کرده، او مردی سبزه‌رو و خوش‌ذوق بوده‌ که به دلیل رنگ تیره این غذا نام خود را روی آن گذاشته است.

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 1 کیلو

برنج چهار فنجان

پیاز 1 عدد

نمک یک قاشق غذاخوری

زردچوبهیک قاشق چای خوری

آرد نخودچی به میزان دلخواه

کشمش200 گرم

روغن به میزان دلخواه

رب انار دو قاشق غذاخوری

شیره انگور یک قاشق غذاخوری

گردو100 گرم

گوشت را به همراه کمی نمک و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط کردن با آردنخودچی آن را به شکل کوفته در اندازه های کوچک درآورده و در روغن سرخ کنید.

 

حالا گردوها را خرد کنید. سعی کنید گردوها پودر نشود. باید آنها را به قطعات مساوی به اندازه یک کشمش خرد کنید.

 

پیاز را هم نگینی خرد کنید.

 

گردو، پیاز و کشمش را سرخ کرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را با رب انار و شیره انگور به این مواد اضافه کنید و بعد آن را لابه‌لای برنج آبکش شده بریزید و کوفته‌ها را روی آن قرار دهید.

 

یک ربع تا 20 دقیقه زمان لازم است تا غذای شما دم کشیده و آماده شود.

 

بسته به اینکه دوست دارید غذای شما به ترشی یا شیرینی بیشتر بزند می‌توانید میزان رب انار و شیره انگور را تغییر دهید.

 

این غذا با سبزی خوردن یا ماست بسیار لذیذ خواهد شد.

 

قنبرپلو علاوه بر اینکه یک غذای خاص است با توجه به موادی که برای تهیه آن استفاده شده است تقریبا همه مواد مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.