2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
آشپزی / طرز تهیه سالاد آلو و گردو

آشپزی / طرز تهیه سالاد آلو و گردو

سالاد آلو و گردو یکی از سالادهایی است که برای افرادی که گوارش سختی دارند بسیار مناسب است. این سالاد برای یبوست بسیار کم کننده است ضمن اینکه مواد مغذی لازم را به بدن خواهد رساند.

دوات آنلاین-سالاد آلو و گردو یکی از لذیترین سالاد‌های زمستانی است که می‌توان به عنوان سالاد یا میان وعده از آن استفاده کرد.

 

سولماز خیاطی متخصص تشریفات به دوات آنلاین توضیح می‌دهد چطور می‌توانیم این سالاد لذیذ را تهیه و سرو می‌کنیم:

 

سالاد آلو و گردو یکی از سالادهایی است که برای افرادی که گوارش سختی دارند بسیار مناسب است. این سالاد برای یبوست بسیار کم کننده است ضمن اینکه مواد مغذی لازم را به بدن خواهد رساند.برای تهیه این سالاد (برای یک نفر) یک لیوان آلو بخارا، 5 عدد گردوی مغز شده، سه ساقه برگ نعنا، گلپر و نمک به میزان لازم نیاز دارید.

 

اگر آلو بخارا به صورت فیریز شده‌ دارید اجازه دهید یخ‌های آن باز شود اما اگر آلوی خشک شده‌ دارید باید آن را خیس کنید.

 

میزان خیس خوردن آلوها بستگی به این دارد که میزان خشکی آنها چقدر است. اگر آلو‌ها خیلی خشک است روی آن را با آب‌جوش بپوشانید و اجازه دهید تا زمان نرم شدن استراحت کنند. این زمان می‌تواند تا 12 ساعت طول بکشد.

 

وقتی آلو‌های شما آماده‌ شد گردو‌های مغز و خرد شده را به آن اضافه کنید.

 

لازم نیست هیچ چاشنی به آن اضافه کنید تا ترش شود زیرا ترشی طبیعی آلو به اندازه کافی به آن طعم می‌دهد. سپس روی آن گلپر و نمک بپاشید.

 

می‌توانید به آن پنیر هم اضافه و به عنوان میان وعده میل کنید. همچنین می‌توانید این سالاد را برای چندین روز در یخچال نگهداری کنید.

 

اگر قصد دارید این سالاد را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید توجه داشته‌ باشید که روی آن حتما باید پوشیده‌ باشد.

 

اگر به عنوان میان وعده از این سالاد استفاده می‌کنید پنیر را هنگام مصرف به آن اضافه کنید.

 

می‌توانید از آب آلو هنگام سرو کمک بگیرید و با ریختن کمی از آب آلو روی سالاد آن را جذاب‌تر کنید.

 

این سالاد نباید با حجم زیاد استفاده شود زیرا باعث تحریک زیاد دستگاه گوارش می‌شود.

 

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.