آشپزی / طرز تهیه کدوحلوایی پلو غذای مازندرانی
مواد لازم: چهارپیمانه برنج آبکششده، نیم کیلو کدوحلوایی پخته شده(به قطعات مساوی و درشت به شکل مربع تقسیم کنید) نیم کیلو گوشت چرخ شده، یک عدد پیاز بزرگ رنده شده، دو عدد پیاز بزرگ سرخ شده، نمک ،فلفل و دارچین به مقدار کافی
دوات آنلاین-کدوحلوایی پلو یک غذای محلی مازندرانی است که در فصل سرما که البته فصل کدوحلوایی نیز هست بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
سارا جعفری، متخصص تشریفات درباره نحوه پخت و و سرو این غذای محلی به دوات آنلاین میگوید:
کدوحلوایی پلو غذایی است که با توجه به خاصیت آن برای فصول سرد سال خیلی مفید است.
دستور پختی که داده میشود برای چهار نفر است.
مواد لازم: چهارپیمانه برنج آبکششده، نیم کیلو کدوحلوایی پخته شده(به قطعات مساوی و درشت به شکل مربع تقسیم کنید) نیم کیلو گوشت چرخ شده، یک عدد پیاز بزرگ رنده شده، دو عدد پیاز بزرگ سرخ شده، نمک ،فلفل و دارچین به مقدار کافی
ابتدا کلدوحلوایی را بپزید یا در فر قرار دهید تا پخته شود. بعد آن را به قطعات بزرگ تقسیم کنید. میتوانید کدو را با عسل بپزید تا کمی هم شیرینی داشته باشد. بعد گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده که آب آن را گرفته اید بعلاوه نمک و فلفل خوب ورز دهید به حالتی که دوست دارید حالت دهید و آن را در روغن سرخ کنید.
بعد پیازهای خرد شده را به صورت طلایی سرخ کنید، حالا برنج را آبکش کنید لابهلای پلو حلواها و گوشتها را بچینید و روی آن را با پیاز سرخ شده بپوشانید و کمی هم دارچین اضافه کنید.
مانند لوبیاپلو که مواد را لا به لای پلو را قرار میدهید عمل کنید. بعد از اینکه همه چیز را چیدید آن را دم بگذارید. معمولا 20 دقیقه زمان نیاز است تا خوب دمبکشد.
در نهایت موقع سرو کمی کره آب کنید و روی پلو بریزد. میتوانیدبعد از سرخ شدن پیازها به آن زعفران هم اضافه کنید تا پیاز و زعفران مخلوط شوند. با این روش غذای شما زعفرانی هم میشود.
کنار این غذای لذیذ برای تزئین سیب زمینیهای درشت سرخ کرده و زرشک هم میتوانید قرار دهید.
12jav.net