آشپزی / پیراشکی سیب زمینی مناسب برای مهمانی های عصرانه
ساراجعفری متخصص تشریفات به خوانندگان دوات آنلاین توصیه میکند برای اینکه مهمانی متفاوتی داشته باشند از مهمان هایشان با پیراشکی سیبزمینی پذیرایی کنند.
دوات آنلاین-پیراشکی سیبزمینی میان وعدهای خاص و متفاوت برای بچهها و البته بزرگترهاست. پیراشکی سیبزمینی برای مهمانیهای عصرانه که وعده غذایی ندارد بسیار مناسب است.
ساراجعفری متخصص تشریفات به خوانندگان دوات آنلاین توصیه میکند برای اینکه مهمانی متفاوتی داشتهباشند از مهمان هایشان با پیراشکی سیبزمینی پذیرایی کنند.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند.
سپس سیب زمینی ها را بکوبید یا چرخ کنید تا کاملا نرم و یک دست شود.
کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود.
سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا نوبت تهیه خمیر پیراشکی است. برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه و مخلوط کنید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید.
سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و ۳۰ دقیقه در جای گرمی استراحت دهید.
سپس خمیر را کمی ورز دهید و یک ساعت دیگر بگذارید استراحت کند.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید.
خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد و پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید.
خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه و با حرارت متوسط سرخ کنید.
پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.
پیراشکیهای شما آماده است. فقط مراقب باشید خیلی داغ میل نکنید. چون سوختگی سیبزمینی بسیار آزار دهنده است.
12jav.net