دوات آنلاین-یکی از جذابیتهای فصلهای سرد سال برای خانم های خانهدار این است که میتوانند با میوههای این فصل، انواع سالاد که بسیار مفید است و اعضای خانواده را در برابر سرماخوردگی محافظت میکند درست کنند.
سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نحوه آماده سازی سالاد پرتقال وپیاز و سرو آن به دوات آنلاین میگوید:
سالاد پرتقال و پیاز قرمز برای کسانی که سرماخوردگی دارند یا بچه هایی دارند که در برابر سرماخوردگی بسیار ضعیف هستند مناسب است.
این سالاد میتواند یک خوراکی بسیار زیبا و خاص برای میز شام شما هم باشد. ضمن اینکه رنگبندی این سالاد بسیار زیبا و خاص است و اشتهای افراد دور میز را باز میکند.
مواد لازم برای سالاد پرتقال و پیاز
پرتقال، نارنگی و پیاز پوست گرفته شده تهیه کنید. (باید پرتقالها دو برابر پیاز و نارنگی باشد آنها را یکسان خرد کنید.)
زیره یک قاشق سوپ خوری
پودر فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
برگ نعنای تازه، (خرد شده) یک قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپ خوری
زیتون سیاه تعدادی برای تزئین
نعنای تازه مقداری برگ برای تزئین
آب لیموترش یک قاشق سوپ خوری
آب پرتقال یک قاشق سوپ خوری
در نظر داشته باشید وقتی در حال خرد کردن نارنگی و پرتقال هستید آنها لهیده نشود. برای این کار به چاقوی دندانهدار و تیز نیاز دارید.
ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه های پیاز را روی آنها بریزید.
پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد شده و روغن زیتون را اضافه کنید.
در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد. زیرا باعث میشود سالاد آب بینندازد و لزج شود،
سالاد را با برگ نعنا و زیتون سیاه تزئین کنید.
اگر خیلی گرسنه هستید از این سالاد استفاده نکنید چون خاصیت اسیدی دارد و میتواند معده شما را آزار دهد. از این سالا به عنوان میان وعده هم میتوانید استفاده کنید و البته کنار آن یک تکه نان تست شدههم قرار دهید.
12jav.net