2024/05/03
۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
بهار فصل سکته است؛ مراقب باشید

بهار فصل سکته است؛ مراقب باشید

با آغاز فصل بهار باید از مصرف غذاهایی که باعث افزایش تولید خون در بدن می‌شود پرهیز کرد به دلیل اینکه در فصل بهار در بدن انسان فوران اخلاط رخ می‌دهد.

دوات آنلاین-با آغاز فصل بهار میزان سکته‌های مغزی و قلبی زیاد می‌شود. این را نعمت‌الله مسعودی متخصص طب ایرانی می‌گوید و تاکید می‌کند مراقب رژیم غذایی خود باشید. توصیه‌های جدی این متخصص را بخوانید:

  • از دیدگاه طب ایرانی آغاز فصل بهار به معنای رعایت رژیم غذایی است و باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که با آغاز نوروز نباید به دنبال افزایش مصرف مواد غذایی و اضافه وزن باشیم.
  • با آغاز فصل بهار باید از مصرف غذاهایی که باعث افزایش تولید خون در بدن می‌شود پرهیز کرد به دلیل اینکه در فصل بهار در بدن انسان فوران اخلاط رخ می‌دهد.
  • با آغاز فصل بهار میزان سکته‌های مغزی و قلبی زیاد می‌شود لذا لازم است در این فصل از مصرف گوشت و غذاهای سنگین پرهیز کرده و مصرف غذاهای سبک مثل میوه و سبزی‌ها را جایگزین آنها کنیم.

برای این که بدانید با آرتوروز زانو چه باید کرد، این مطلب را بخوانید.

  • در زمینه مصرف آجیل نیز توصیه می‌شود این دانه‌های روغنی را به صورت طبیعی مصرف کنید و حتی‌المقدور از مصرف آجیل‌های شور و  آجیل‌هایی که به رنگ‌های غیرطبیعی آغشته شده‌اند پرهیز کنید به دلیل اینکه این عمل باعث از بین رفتن خواص آنها می‌شود همچنین خوب جویدن آجیل‌ها باعث جذب بهتر آنها در بدن خواهد شد.
  • یکی از معجون‌های بسیار مفیدی که می‌توان برای پذیرایی از میهمان‌ها در این ایام استفاده کرد شربت سکنجبین است.
  • این شربت از دیدگاه طب ایرانی به یک معجون هزار خواص معروف است که باعث پاکسازی بدن می‌شود. سکنجبین باعث تقویت کبد، قلب و جلوگیری از غلظت خون خواهد شد. همچنین این شربت می‌تواند آرام‌بخش باشد.
  • معمولاً برای تهیه شربت سکنجبین از سرکه، عسل، عرق نعنا و مقداری آب استفاده می‌شود که این مواد بنا به تشخیص پزشک می‌تواند تغییر کند.
12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.