2024/05/18
۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
دستور پخت کوفته برنجی، غذای سنتی اصفهان

دستور پخت کوفته برنجی، غذای سنتی اصفهان

طرز تهیه کوفته برنجی اصفهانی را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین-کوفته برنجی از غذاهای سنتی اصفهان است که علاوه بر خوشمزگی خواص زیادی هم دارد. از جمله این‌که این غذا دارای فیبر مناسب و ملین است و سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به شادابی پوست کمک می کند .

 

مواد لازم برای کوفته برنجی

 گوشت - 200 گرم

سبزیجات معطر - یک سوم پیمانه

برنج - سه چهارم پیمانه

نمک و زردچوبه - به مقدار لازم

آلوچه - 6 عدد

لپه -نصف پیمانه

بلغور -نصف پیمانه

کوفته برنجی را چطور درست می کنند

طرز تهیه کوفته برنجی

سبزی را خرد کنید و با روغن تفت دهید.

 

فیلم: عدس پلوی شیرازی را چطور درست می کنند

 

 نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

سپس لپه نیم پز و بلغور پخته شده را با چهار لیوان آب  به مواد بیفزایید و اجازه دهید بپزد.

 محتویات را آب کش کنید و خوب ورز دهید .

وقتی سرد شد آن ها را گلوله کنید و مقداری کشمش و خرما یا آلوچه را در وسط کوفته بگذارید و در آب جوشی که به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه شده است قرار دهید تا پخته شود و جابیفتد.

می توانید به آب کمی رب تفت داده  و پیاز داغ هم اضافه کنید .

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.