2024/05/29
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ خرداد
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی در شیشه و بدون سرکه

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی در شیشه و بدون سرکه

روش درست کردن کنسرو نخود فرنگی در خانه را در این مطلب به صورت کامل و مرحله به مرحله بخوانید.

دوات آنلاین -کنسرو نخود فرنگی را می توان در خانه درست کرد؛ آن هم بدون سرکه. نخود فرنگی ها را می توانید برای کنسرو کردن در شیشه در بسته بریزید و آن را به مدت یک سال نگهداری کنید.

 

مواد لازم برای کنسرو نخود فرنگی

به نوشته بیتوته شما برای تهیه این کنسرو خانگی علاوه بر شیشه های با در فلزی به مواد زیر نیاز دارید.

نخود فرنگی دانه شده          به مقدار لازم

آب         به مقدار لازم

نمک      به مقدار لازم

کنسرو خانگی نخود فرنگی را چطوری بدون سرکه درست کنیم

روش درست کردن کنسرو خانگی نخود فرنگی

ابتدا نخود فرنگی ها را دانه کنید و آنها را بشویید. سپس آن را داخل قابلمه ای مناسب بریزید روی آن آب بریزید تا حدی که روی نخود فرنگی ها را آب بگیرد.

 

سپس داخل آن نمک دریایی بریزید تا حدی که آب آن شور شود. زمانی که آب آن جوش آمد. زیر شعله را کم کنید و با کفگیر مناسب نخود فرنگی ها را بدون آب داخل شیشه بریزید. باید زیر گاز حتما روشن باشد تا آب در حال جوش باشد. شیشه را تکان بدهید تا فضاهای خالی بین آن ها پر شود.

 

بیشتر بخوانید: چطوری کنسرو ذرت خانگی درست کنیم

 

پس از آن از آب نخود فرنگی ها را داخل شیشه بریزید تا روی آن ها را کاملا بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و آن ها را یک شب تا صبح به صورت وارونه روی کابینت قرار بدهید.

 

بهتر است زیر آن دستمال پهن کنید. نباید آبی از آنها خارج شود. تا فردا صبح اگر هیچ نشتی نداشت و درب آن حالت فرو رفته داشت نشان می دهد که شیشه های شما وکیوم شدند و امکان نفوذ هوا به داخل آن وجود ندارد.

 

در همین زمینه: طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده

 

هفته اول شیشه های کنسرو را داخل کابینت به صورت برعکس بگذارید و آن ها را بررسی کنید که هیچ نشتی نداشته باشند. این کنسرو نخود فرنگی به مدت 1 سال ماندگاری دارد. پس از باز کردن شیشه های کنسرو آن ها را حتما داخل یخچال نگهداری کنید.

 

نکات ریز

• ترجیحا از شیشه های نو استفاده کنید. در غیر این صورت آنها را حتما خوب بشویید و بجوشانید، سپس اجازه بدهید خشک شوند.

• به قدری داخل شیشه آب بریزید که روی نخودها با آب پوشیده شود.

• حتما یک شب شیشه پر شده را برعکس روی سطح کابینت بگذارید و بعد از اطمینان از عدم نشتی، یک هفته ی دیگر هم داخل کابینت به همین شکل بماند و بعد می توانید آن ها را به صورت صاف، در داخل کابینت به مدت یکسال نگهداری کنید.

• حتما از نمک دریایی استفاده کنید. زیرا سبب می شود رنگ نخود فرنگی ها تغییر نکند. هم نخودفرنگی ها نرم و له نمی شوند.

• نخود فقط یک دقیقه داخل آب جوش بماند نه بیشتر.

• در حین تخلیه نخود از آب، زیر شعله را خاموش نکنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.