2024/06/18
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
طرز تهیه غذای لبنانی با بال مرغ

طرز تهیه غذای لبنانی با بال مرغ

جوانح که دستور پخت آن در این مطلب آمده از غذاهای پرطرفدار لبنانی است که با بال مرغ درست می شود.

دوات آنلاین -اگر بال مرغ دوست دارید حتما طرز تهیه و دستور پخت جوانح را در ادامه بخوانید. این غذای لبنانی جزو پرطرفدارترین ها است و معمولا در رستوران های این کشور سرو می شود.

 

مواد لازم برای جوانح

به نوشته همشهری شما برای تهیه این غذای لبنانی ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:

۵۰۰ گرم   بال مرغ

۳ عدد گوجه ‌فرنگی

۱ عدد پیاز

۳ حبه سیر

به مقدار لازم نمک، فلفل، آبلیمو

سس تاتوریه

جوانح غذای لبنانی با بال مرغ

دستور پخت جوانج با بال مرغ

بال مرغ را در سس تاتوریه چند ساعتی می‌خوابانید. سس تاتوریه از پیاز و فلفل و آبلیمو درست می‌شود. سعی کنید حدود دو ساعت بال مرغ در این سس بماند سپس آن را روی زغال بپزید.

 

فیلم: طرز تهیه بال مرغ سرخ شده با سس تند

 

دقت کنید این غذا حتما باید روی زغال داغ و قرمز پخته شود. اگر مایل هستید، بال مرغ را همراه با فلفل سبز به سیخ بکشید. طرفداران غذای تند می‌توانند در سس تاتوریه فلفل زیاد استفاده کنند.

 

بهتر است فلفل به خورد بال برود نه اینکه روی آن ریخته شود. جوانح را در دیس کشیده و با جعفری و پیاز و لیموی تازه و در صورت دلخواه کلم تزئین کنید و با نوشیدنی خنک سرو کنید.

 

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما جوانح را گرم گرم میل کنید. خوردن جوانحی که سرد شده است اصلا به دل نمی‌نشیند.

 

بعضی اوقات به سس تاتوریه بادمجان خام رنده شده هم اضافه می‌کنند.

 

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.