2024/05/27
۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
طرز تهیه راگوی مرغ، غذای فرانسوی

طرز تهیه راگوی مرغ، غذای فرانسوی

راگوی مرغ یک غذای فرانسوی مشهور است که دستور پخت آن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -راگوها انواع مختلفی دارند و به طور کلی نوعی غذا هستند که روی حرارت کم پخته می شوند. راگوی سبزیجات برای افرادی که رژیم دارند غذای خوبی است اما راگوی مرغ را هم که محبوب فرانسوی ها است نباید فراموش کرد. پس دستور پخت و طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای راگوی مرغ

به نوشته غذالند شما برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ چرخ کرده : 400 گرم

پیاز : 2 عدد

سیر : 4 حبه

کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده)

هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده)

رزماری: 1 قاشق چای خوری

پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه

آب مرغ : 1 پیمانه

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

راگوی مرغ را چطور درست می کنند

دستور پخت راگوی مرغ

در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد کرده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید.

 

سپس ادویه های لازم را به مواد اضافه کنید.

 

در همین زمینه: دستور پخت 2 نوع رتتویی سبزیجات و سیب زمینی

 

بعد از چند دقیقه حرارت دیدن که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ کرده را به همراه 1 قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.

 

پس از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تغییر کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند.

 

پس از آنکه آب کمی تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند.

 

بعد از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.