2024/05/27
۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
طرز تهیه حلوای نذری برای ۵۰ نفر

طرز تهیه حلوای نذری برای ۵۰ نفر

طرز تهیه حلوای نذری به مقدار زیاد و برای 50 نفر چگونه است؟

دوات آنلاین -همه ما طرز تهیه حلوا را بلد هستیم اما وقتی قرار است حلوای نذری به مقدار زیاد و برای مثلا 50 نفر درست کنیم شاید کار کمی مشکل شد. فوت و فن این کار را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای حلوای 50 نفری

به نوشته خراسان شما برای تهیه حلوای نذری برای ۵۰ نفر باید ابتدا مواد زیر را آماده کنید.

آرد سنگک: 6 لیوان

شکر: 6 لیوان

آب: 4لیوان

روغن جامد: 4 لیوان

روغن مایع: یک لیوان

کره: 100گرم

گلاب: یک لیوان

زعفران ساییده‌شده: یک قاشق غذاخوری

هل سبز دم‌کرده: یک سوم لیوان

چگونه برای 50 نفر حلوای نذری بپزیم

دستور پخت حلوای نذری

بهتر است قبل از همه شربت حلوا را آماده‌کنید. آب و شکر را در قابلمه دیگری بریزید، آن را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه بدهید تا شکر خوب حل‌شود.

 

وقتی شکر حل‌شد گلاب، زعفران و هل دم‌کرده را به آن اضافه‌کنید و آن را از روی حرارت بردارید. شربت آماده است.

 

برای پخت حلوا به قابلمه‌ای 3برابر مواد نیاز دارید چون وقتی شربت را اضافه‌می‌کنید حلوا کمی بالا می‌آید و به اطراف پاشیده‌می‌شود.

 

آرد الک‌شده را در قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت کم بگذارید. وقتی کمی تفت‌خورد و طلایی‌ شد دوباره آن را الک‌کنید و به قابلمه برگردانید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت نذری برای 100 نفر

 

حالا وقت اضافه‌کردن روغن جامد است. آرد را خوب با روغن تفت‌بدهید و مدام هم‌بزنید تا دانه‌های آرد داخل روغن باز‌شوند و شروع به تغییر رنگ‌ بکنند. این مرحله را باید آن‌قدر ادامه بدهید تا آرد کاملا سرخ‌شود و رنگ حلوا تغییرکند.

وقتی بوی خوش آرد بلندشد قابلمه را از روی حرارت بردارید و آرام‌آرام شربت را به آن اضافه‌کنید تا گلوله‌های آرد از هم باز شود.

 

قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و هم‌زدن را ادامه‌بدهید تا آب اضافی تبخیر و مایه حلوا غلیظ‌تر‌شود.

 

روغن مایع و کره را اضافه‌کنید و همچنان حلوا را هم بزنید تا به روغن بیفتد. در این مرحله اگر قابلمه را کج‌کنید مایه حلوا شبیه گهواره از این طرف به آن طرف می‌رود. حلوا آماده است و می‌توانید آن را در ظرف دلخواه‌تان سرو کنید.

 

2 نکته مهم

پخت حلوا به صبر و زمان زیادی نیاز دارد. حرارت بالا و یک لحظه غافل شدن از آن می‌تواند حلوا را به یک دسر سوخته تبدیل‌کند.

 

در طول پخت حلوا بهتر است از یک قاشق چوبی برای تفت‌دادن آرد استفاده‌کنید و مدام آرد را هم‌بزنید تا گلوله‌ نشود.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.