2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
با نودل چه غذاهایی درست کنیم

با نودل چه غذاهایی درست کنیم

طرز تهیه چند نوع غذا با نودل در این مطلب جمع آوری شده است. در این دستور پخت ها نودل همراه با سبزیجات، مرغ، گوشت و سوسیس استفاده شده است.

دوات آنلاین -با نودل غذاهای متنوع زیادی می توانید درست کنید. نودل سبزیجات یا گوشت یا مرغ و یا سوسیس از رایج ترین آنها هستند که دستور پخت و طرز تهیه همه آنها در ادامه آمده است.

با دستور پخت نودل مرغ آشنا شوید

نودل مرغ؛ خوشمزه برای شام

نودل را می توانید همراه با سینه مرغ درست کنید. به نوشته بیتوته شما برای تهیه ای غذا به مواد زیر نیاز دارید.

سینه مرغ نگینی خرد شده     2 تکه

 فلفل دلمه ای رنگی خلالی خرد کرده   2 تا 3 عدد

 قارچ خرد شده      400 گرم

نودل با طعم دلخواه 3 بسته

 سیر رنده شده       2 حبه

پودر سیر کمی

فلفل سیاه  به مقدار لازم

سویا سس 4 قاشق غذاخوری

 

فیلم: آموزش پخت ماکارونی با شکل و طعم متفاوت

 

طرز تهیه

ابتدا سینه های مرغ را داخل تابه بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد ولی سرخ نشوند سپس قارچ ها اضافه کنید و تفت بدهید بگذارید آب آن تمام شود.

 

حالا سیر را اضافه کنید و مواد را حسابی سرخ کنید و سپس فلفل دلمه ای خلالی را تفت بدهید و قاطی مواد بریزید.

 

نودل ها را مانند ماکارونی داخل آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنید.

 

 کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا خوراک نودل تان آماده شده است.

نودل سوسیس را چطور درست می کنند

نودل کره ای با سوسیس؛ غذایی فوق العاده

گیلان فود مواد لازم برای نودل با سوسیس را این طور لیست کرده است:

سیر ۲ حبه کوچک

پیاز یک عدد کوچک

کره ۱ قاشق غذاخوری

شیر نصف لیوان

پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری

نودل ۱ بسته

سوسیس کوکتل ۲ عدد

جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سس مایونز

 

فیلم: ماکارونی با مرغ را چه طور درست کنیم

 

چطور بپزیم

سوسیس ها را سرخ کرده و خرد کنید. سیر و پیاز را رنده کرده در کره کمی تفت دهید.

 

نمک و فلفل و شیر را اضافه کنید و پس از جوش آمدن نودل را اضافه کنید.

 

پس از ۳ دقیقه شعله را خاموش کرده و پنیر را به همراه سوسیس و جعفری خردشده اضافه کنید و درصورت تمایل با کمی سس مایونز سرو کنید.

طرز تهیه نودل سبزیجات را یاد بگیرید

نودل سبزیجات؛ همیشه پرطرفدار

به نوشته غذالند نودل سبزیجات را که البته نوعی سالاد است می توانید با مواد زیر درست کنید.

نودل یا رشته فرنگی : 300 گرم

سس سویا : یک چهارم  پیمانه

کلم بروکلی : 2 پیمانه

جوانه ماش : 1 پیمانه

پیازچه : 2 عدد

فلفل دلمه ای کوچک : 1 عدد

هویج : 1 عدد

کلم بنفش خرد شده : نصف پیمانه

سیر تازه : 1 حبه

زنجبیل تازه رنده شده : 1 قاشق چایخوری

شکر : 4 قاشق سوپ خوری

روغن کنجد یا زیتون : یک چهارم پیمانه

 

فیلم: آموزش تهیه کوکوی نودل و سبزیجات

 

روش تهیه

داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه کلم بروکلی ها را از قابلمه خارج کنید. در داخل آب سرد قرار دهید تا بافت کلم حفظ شود.

 

ظرف دیگری را از آب پر کنید و اجازه دهید آب به جوش آید. سپس نودل یا رشته فرنگی را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید.(طبق دستور جعبه) نودل آبکشی شده را داخل کاسه ای بریزید و با سس سویا مخلوط کنید.

 

روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب مزه دار شود. برای تهیه سس سالاد جوانه ماش ، پیازچه خرد شده ، شکر ، سیر ، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.

 

هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید . فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ( برای هضم راحت تر میتوانید فلفل دلمه را داخل فر بپزید سپس خرد کنید ).

 

سس سالاد تهیه کرده را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس سبزیجات ( هویج ، کلم بروکلی ، کلم بنفش ، فلفل دلمه ای ) را اضافه نمایید . سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.(یک ساعت)

نودل گوشت غذای خوشمزه برای شام است

دستور پخت نودل گوشت

سایت راه اندازی صنایع غذایی مواد مورد نیاز برای تهیه نودل گوشت را این طور شرح داده:

نودل: دوبسته تک نفره

گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم

هویج: ۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای سبز: نصف یک عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف یک عدد

پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری

سس سویا: دو قاشق غذاخوری

زردچوبه به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت جامبوشلز یا ماکارونی صدفی

 

نحوه درست کردن

برای تهیه این خوراک خوشمزه و آسان ابتدا باید گوشتی که خلالی و باریک خرد کردیم را با پیاز داغ و کمی روغن و زردچوبه داخل ماهیتابه بریزیم و با حرارت متوسط تفت بدهیم.

 

چون گوشت ریز خرد شده سریع میپزد فقط کافی است 10 دقیقه الی یک ربع تفتش بدهیم. حالا سبزیجاتی که خلالی خرد کردیم را هم اضافه میکنیم یعنی فلفل دلمه‌ای رنگی و هویج.

 

اینکه چه مدت زمانی مواد را با هم تفت بدیم به این بستگی دارد که چقدر دوست داریم تا سبزیجات نرم بشوند. اینکه خیلی نرم نشوند بهتر و لذیذتر است. در ابتدای تفت دادن سبزیجات میتوانیم ادویه‌ای که داخل بسته بندی نودل هست را هم اضافه کنیم تا مواد مزه بگیرند. البته باید دقت کنیم تا زیادی نریزی چون هم این ادویه نمک دارد و هم سس سویا که بعدا اضافه می کنیم.

 

تا گوشت و سبزیجات دارند با هم میپزند و مزه میگیرند نودل ها را با آب جوش داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا نودل نرم بشوند.

 

وقتی نودل خودش را باز کرد و نرم شد آبکشش می کنیم. حالا نودل آبکش شده را به مابقی مواد اضافه می کنیم. در نهایت سس سویا را هم می ریزیم و کمی مواد را تفت می دهیم.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.