2024/10/30
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ آبان
پیشنهادات ما
چرا با رژیم گرفتن لاغر نمی شویم

چرا با رژیم گرفتن لاغر نمی شویم

برخی دلایل باعث می شود هر چقدر هم رژیم بگیرید باز هم وزن تان کاهش نیابد. 6 مورد از مهمترین دلایل که باعث بی فایده شدن رژیم لاغری می شود، در این مطلب ذکر شده است.

دوات آنلاین -اگر شما هم با رژیم گرفتن لاغر نمی شوید و تلاش هایتان برای کاهش وزن بی فایده است شاید بتوانید دلیل این امر را در یکی از 6 موردی که در ادامه ذکر شده است پیدا و مشکل را برطرف کنید.

 

لاغری و سلامتی روده

خراسان نوشت: تحقیقات نشان می‌دهد که میکروبیوم شما (مجموعه باکتری‌ها در روده) چقدر برای سلامتی و به‌طور بالقوه برای وزن مهم است. بررسی منتشر شده  که نتایجش در مجله  Preventive Nutrition and Food Science  چاپ شده نشان داد که پروبیوتیک‌ها، پری‌بیوتیک‌ها و سین‌بیوتیک‌ها (ترکیبی از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها) ممکن است به جلوگیری از افزایش وزن کمک کنند.

 

همچنین گزارش شده است که افرادی که تنوع کمتری در میکروبیوم‌های روده‌شان دارند، احتمال بیشتری دارد که شاخص توده بدنی (BMI) بالاتری داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید: 6 نوشیدنی خانگی برای لاغر شدن

 

اگر از این باکتری‌های خوب تغذیه نکنید، نمی‌توانند تکثیر شوند و بر باکتری‌های بد روده شما غلبه کنند. با تمرکز بر مصرف میوه ها و سبزیجات، این ریزمغذی‌‌ها را در رژیم غذایی خود افزایش دهید.

چه دلایلی باعث می شود با وجود رژیم گرفتن وزن مان کم نشود

تاثیر ژنتیک در چاقی

وقتی صحبت از وزن می‌شود، ژنتیک اهمیت زیادی پیدا می کند. نتایج برخی مطالعات نشان داده است که ژن‌‌ها در حدود ۷۰ درصد از تغییرات وزن بدن افراد نقش دارند. این تأثیر بسیار بزرگی است.

 

اگر سعی می‌کنید وزن خود را بسیار پایین‌تر از حد تعیین‌شده‌ توسط ژنتیک کاهش دهید، مغز شما به کاهش وزن با ابزارهای قدرتمند پاسخ می‌دهد. پس اگر نمی‌خواهید پس از کاهش وزن دوباره شاهد افزایش وزن باشید، باید کالری کمتری دریافت کنید و این کار را به‌آرامی انجام دهید. این بدان معناست که هر شش ماه بیش از ۱۰ درصد از وزن بدن خود را کاهش ندهید.

 

توده عضلانی و کاهش وزن

بر اساس تحقیقات، توده عضلانی، هر دهه بعد از ۳۰ سالگی ۳ تا ۸ درصد کاهش می‌یابد. همچنین تغییرات طبیعی در بافت چربی که با افزایش سن به‌وجود می‌آید، می‌تواند بدن را به افزایش وزن وادار کند. با ‌این ‌حال افراد در هر سنی می‌توانند وزن خود را کاهش دهند و آن را حفظ کنند، به‌شرطی‌که عادت های سالم داشته باشند.

 

حتما بخوانید: تجربه افراد چاقی که لاغر شدند

 

رفتارهای موثر شامل قرار دادن غذاهای غنی از مواد مغذی به‌عنوان پایه رژیم غذایی، محدود کردن کالری‌های خالی (مانند غذاهای فراوری‌ شده و پر قند) و اضافه‌ کردن تمرینات مقاومتی به برنامه هفتگی خود برای بازسازی عضلات از دست‌رفته است.

چرا رژیم لاغری برای مت بی فایده است

شکست رژیم لاغری به دلیل داروها

برخی داروها باعث افزایش وزن یا مانع کاهش وزن می‌شوند. به‌گفته کارشناسان مرکز پزشکی دانشگاه روچستر در نیویورک، انسولین برای درمان دیابت، داروهای ضد روان‌پریشی خاص یا داروهای ضد افسردگی، برخی از درمان‌های صرع، استروئیدها و داروهای کاهش‌دهنده فشار خون مانند مسدود‌کننده‌های بتا ممکن است باعث افزایش وزن شوند زیرا به طریقی متابولیسم شما را مختل می‌کنند، اشتهای شما را تغییر می‌دهند، باعث احتباس آب یا خستگی و بی‌تحرکی می‌شوند.

 

بدانید: چگونه بدون گرسنگی لاغر شویم

 

مرکز پزشکی دانشگاه روچستر توصیه می‌کند که مصرف داروهای خود را فقط به‌دلیل افزایش وزن متوقف نکنید. در برخی موارد، پزشک شما ممکن است بتواند دوز مصرفی شما را تنظیم کند. اگر این امکان‌پذیر نیست، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

 

بدون فکر غذا می‌خورید

خوردن غذا با حواس پرت با BMI یا شاخص توده بدنی بالاتر مرتبط است. وقتی از آن چه می‌خورید آگاه باشید، می‌توانید این ارتباط مغز و بدن را ایجاد کنید که سیر و راضی هستید.

 

وعده‌های غذایی را حذف نکنید

در تلاش برای کاهش کالری، معمولا بیشتر افراد سعی می‌کنند در طول روز تا حد امکان کمتر غذا بخورند و حتی وعده‌های غذایی خود را حذف کنند اما باید بدانید  اگر این کار را انجام دهید، بدن ‌تان شما را به خوردن غذا سوق می‌دهد و این محرومیت غذایی می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد. بنابراین اگر در طول روز به‌طور منظم غذا بخورید، در کاهش وزن موفق‌ترید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.