بروسکتا چیست، طرز تهیه غذای ایتالیایی
این مطلب شما را برای درست کردن پیش غذای ایتالیایی به نام بروسکتا راهنمایی کرده است.
دوات آنلاین -بروسکتا یا بروشتا، نوعی پیشغذای خوشمزه و سبک ایتالیایی است که شما میتوانید آن را به عنوان یک شام سبک و خوشمزه امتحان کنید.
مواد لازمبرای بروسکتا
به نوشته خراسان شما برای تهیه این پیش غذای ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید: نان تست: 8 عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه: 30 گرم
سیر: 5 حبه
کره: یک قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان :به مقدار دلخواه
فلفل و نمک: به مقدار لازم
دستور پخت بروسکتا
ابتدا سیرها را پوست و له کنید. سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید.
فیلم: آموزش تهیه املت ژاپنی
سیر لهشده را با کره تفت دهید تا بوی سیرها به مشام برسد و بعد آن را داخل یک کاسه بریزید.
گوجهفرنگیها و ریحان را خرد و آنها را به سیر سرد شده داخل کاسه اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به مواد داخل کاسه بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
فیلم: طرز پخت یک غذای مکزیکی تند
در ادامه ورقههای نان را با استفاده از قلم مو به روغن زیتون آغشته و آنها را در فر یا دستگاه توستر، بگذارید.
نانها را در ماهیتابه گریل یا ماهیتابه ای با کف ضخیم هم میتوانید تست کنید؛ فقط باید ماهیتابه را چرب و هر دو طرف نانها را با حرارت ملایم تست کنید.
مخلوط مواد را با قاشق روی نانهای تست شده بریزید و روی آنها را با پنیر موتزارلا بپوشانید. به همین راحتی بروسکتای شما آماده شد.
12jav.net