2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

ببینید: طرز تهیه یک غذای خوشمزه با بال و کتف مرغ

چیکن ساگاناکی یک غذای خوشمزه با بال و کتف مرغ است که دستور پخت آن در این فیلم به طور کامل توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -اگر می خواهید با بال و کتف مرغ یک غذای متفاوت اما بسیار خوشمزه درست کنید یونانی ها پیشنهاد خیلی جذابی دارند. چیکن ساگاناکی یک خوراک بسیار لذیذ است که دستور پخت و طرز تهیه آن در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده است. این غذا برای شام بسیار مناسب است.

 

مواد لازم برای چیکن ساگاناکی

بال و کتف مرغ ١ کیلو

پیاز ١ عدد درشت

سیر ٥ حبه

گوجه گیلاسی ١ پیمانه

پوره گوجه ٢ پیمانه

فلفل دلمه ١ عدد

نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، عصاره، سبزیجات میکس معطر به مقدار لازم

زیتون ١ پیمانه

پنیر فتا یک چهارم پیمانه

گشنیز تازه ٢ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ٥ قاشق غذاخوری

 

بیشتر ببینید: آموزش تهیه یک شام خارجی خوشمزه

 

دستور پخت خوراک چیکن ساگاناکی

پیاز ها را همراه با روغن ١٠ دقیقه تفت داده و سپس سیر را اضافه کرده، حال ادویه ها را افزوده و پس از چند دقیقه مرغ را اضافه کرده و ١٠ دقیقه تفت می دهیم.

 

گوجه گیلاسی و فلفل دلمه را اضافه کنید. سپس زیتون و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از چند دقیقه تفت دادن با شعله زیاد روی مواد را فویل کشیده و داخل فر ٥٠ دقیقه با دمای ١٨٠ درجه طبخ کرده و حال پنیر را اضافه کرده و حرارت را از بالا روشن کرده و پس از برشته شدن روی آن گشنیز ریخته و نوش جان بفرمایید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.