طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت
گیلانی ها با بادمجان و البته بدون گوشت خورشتی به نام بادمجان گوده درست می کنند که واقعا خوردنی است.
دوات آنلاین -علاقه مندان به غذاهای گیاهی به ویژه بادمجان می توانند خورشت بادمجان گوده را که بدون گوشت تهیه می شود و یک غذای اصیل گلانی است تهیه و نوش جان کنند. دستور پخت این غذا در ادامه به نقل از غذالند آمده است. یادتان باشد بادمجان را دو ساعت قبل از این که آشپزی را شروع کنید در آب سرد بگذارید این طور تلخی و نفاخی آن از بین می رود.
مواد لازم برای خورشت بادمجان
این میزان مواد برای 4 نفر کافی است.
بادمجان متوسط: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
گردو: 1.5 لیوان
جعفری: ۶ قاشق غذاخوری
سیر: ۶ حبه
تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری
آب: 1.5 لیوان
رب انار: 1.2 لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور پخت خورشت بادمجان
اگر مواد اولیه را آماده کنید خورشت بادمجان چون بدون گوشت است نیم ساعته می پزد.
فیلم آشپزی: دستور پخت بادمجان شکم پر
بادمجان ها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آنها ایجاد کنید.
کمی به بادمجان ها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.
پیاز، گردو، جعفری، سیر و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شامی بادمجان بدون گوشت
سپس سر گوجه فرنگی ها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.
می توانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.
در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویه ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.
مخلوط آماده شده را در داخل گوجه ها و بادمجان ها بریزید و پر کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجه ها و بادمجان ها را در آن سرخ کنید.
سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.
۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها و گوجه ها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.
12jav.net