2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه 3 خورشت با مرغ؛ خوشمزه و جدید

طرز تهیه 3 خورشت با مرغ؛ خوشمزه و جدید

خورشت هایی که در این مطلب معرفی شده اند در حالی که خوشمزه هستند دستور پخت آسان و ساده ای هم دارند.

دوات آنلاین -غذاهایی که با مرغ می توان درست کرد بسیار متنوع است. انواع خورشت و همچنین خوراک را می توانید بپزید اما خیلی از ما معمولا سراغ غذاهای تکراری می رویم. برای این که کمی هم طعم های تاز را بچشید بد نیست طرز تهیه غذاهای زیر را به نقل از غذالند بخوانید.

خورشت قارچ و مرغ یک غذای جدید و خوشمزه است

خورشت قارچ و مرغ درست کنید

درست کردن خورشت قارچ و مرغ حدود یک ساعت زمان می برد. یک ربع آن صرف آماده کردن مواد می شود و 45 دقیقه هم باید برای پخت صبر کنید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ: ۳۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

آب جوش: ۲ لیوان

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

 

ببینید: طرز تهیه مرغ بریانی خانگی

 

سپس سینه های مرغ را که به شکل مکعبی برش زده اید را به قابلمه اضافه و سرخ کنید.

 

رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا مرغ ها طعم دار شود.

 

سپس ۲ لیوان آب را به مواد اضافه و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.

 

قارچ ها را خرد کرده و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.

 

سپس قارچ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.

خورشت مرغ با سس آلبالو طرز تهیه آسانی دارد

خورشت مرغ با سس آلبالو، خوشمزه و به یاد ماندنی

برای تهیه خورشت مرغ با سس آلبالو به حدود سه ساعت زمان نیاز دارید و باید حواس تان باشد وقتی هسته آلبالوها را در می آورید خود میوه له نشود. موادی که در ادامه به آنها اشاره شده برای 4 نفر است.

 

چی لازم داریم

آلبالو بدون هسته : 200 گرم

سینه مرغ بدون استخوان : 300 گرم

لواشک آلبالو : 60 گرم

شکر : 4 قاشق سوپخوری

پیاز : 1 عدد

کره : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

به میزان لازم : نمک

به میزان لازم : زردچوبه

فلفل قرمز :به میزان لازم

خلال پسته برای تزئین : به میزان لازم

 

دستور پخت

هسته آلبالوها را گرفته، در یک ظرف لعابی با شکر مخلوط کرده و به مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

فیلم: طرز تهیه شنسیل مرغ رستورانی

 

سپس آلبالوها را با همان ظرف لعابی روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.

 

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت بند انگشتی خرد کرده و در کمی روغن به مدت 10-6 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

 

پیاز داغی را که از قبل تهیه کرده اید به مرغ اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید.

 

سپس نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

2 الی 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.

 

آلبالوهای شیرین شده را از صافی رد کنید، آب آن را جدا کرده و دانه های آلبالو را با کمی کره تفت دهید.

 

آلبالوهای تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

 

لواشک را در آب جوش حل کرده و از صافی رد کنید تا مطمئن شوید کاملا در آب جوش حل شده، سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.

 

سس را به خورش اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 

بعد از حدود 30 دقیقه خورش آماده است، آن را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزئین کنید.

برای یک بار هم ه شده خورشت کدو و مرغ بپزید

خورشت کدو و مرغ بپزید

خورشت کدو و مرغ خوشمزه است اما شاید بعضی ها کدو دوست نداشته باشند در این صورت می توانید مواد خوراکی دیگری مانند هویج و یا چاشنی های دیگری را به خورش اضافه کنید.  مواد لازم برای 4 نفر در ادامه آمده است.

 

مواد مورد نیاز

کدو سبز کوچک: 5 الی 6 عدد

سینه مرغ: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

آبغوره: به مقدار لازم

پیاز: 1 عدد

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

زرچوبه: به مقدار لازم

 

چطور بپزیم

ابتدا کدوها را پوست کرده و آن ها را نمک پاشی کنید.

 

فیلم آشپزی: طرز تهیه دونر مرغ

 

پس از اینکه آب آن کشیده شد آنها را در ماهیتابه ای با مقداری روغن قرار دهید، حرارت را ملایم کنید و درب تابه را بگذارید تا کدو ها به طور کامل بپزند و در اصطلاح مغر پخت شوند.

 

بهتر است هراز گاهی کدو ها را زیر رو کنید تا دو طرفش طلایی شود.

 

پس از سرخ شدن کدو ها آن ها را در ظرف دیگری گذاشته و سپس مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه درون تابه بگذارید و آنها را تفت دهید تا به طور کامل سرخ شوند.

 

بعد از سرخ شدن مرغ مقداری پیاز را که از قبل رنده کرده اید با مقداری ادویه و رب در تابه سرخ کنید.

 

سپس دو لیوان آب به مواد اضافه کرده و مرغ را نیز به آن بیافزایید و بگذارید تا همراه مواد بپزد.

 

بعد از کم شدن مقداری از آب خورش، کدو ها را نیز اضافه کرده و در آخر مقداری آبغوره به این مواد بیافزاید.

 

بعد از جا افتادن خورش آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.