تاکوی گوشت، مرغ و ماهی؛ یک غذای متفاوت مکزیکی
تاکو یک غذای مکزیکی بسیار خوشمزه است که می توانید طرز تهیه آن را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -یکی از کارهای هیجان انگیز و لذت بخشی که می توانید در خانه انجام بدهید این است که سراغ غذاهای ملل مختلف بروید و هر از گاهی یکی از اینها را برای خود و خانواده تان درست کنید. اگر چنین تصمیمی دارید تاکو که یک غذای مکزیکی است گزینه مناسبی محسوب می شود. شاید تاکوی مرغ از همه معروف تر باشد اما این غذا را با گوشت، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات هم می پزند. در ادامه دستور پخت تاکوی ماهی را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید و به یاد داشته باشید به جای ماهی می توانید از گوشت یا مرغ استفاده کنید و طرز تهیه آن تفاوتی نمی کند و فقط به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
مواد لازم برای تاکوی مکزیکی
خامه ترش کمچرب: یک چهارم فنجان
آب لیموترش: ۲ قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: ۱ عدد
کلم قرمز خردشده: یک سوم عدد
پیاز کوچک اسلایسشده: ۴ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
ماهی تیلاپیا فیلهشده: ۵۰۰ گرم
نان ترتیلا: ۸ عدد
گشنیز خردشده: نصف فنجان
دستور پخت تاکو
۱. یک کاسه بزرگ بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید. به آنها نمک و فلفل اضافه کرده و نیمی از مواد را در کاسهای دیگر بریزید.
۲. نصف یک عدد فلفل سبز را خرده کرده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسههای حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.
ببینید: طرز تهیه مرغ مکزیکی تند
۳. در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.
۴. نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید. تکههای ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.
۵. ماهیها را در تابه سرخ کنید. نانها را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کنید.
۶. در این مرحله ماهیها را در نانهای ترتیلا قرار دهید.
۷. در هر نان مقداری کلم خامهای بریزید.
۸. گشنیزهای خردشده را در مقداری از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکوها سرو کرده و نوش جان کنید
12jav.net