پاستیل شکری میوه ای خانگی؛ طرز تهیه کامل
با روشی که در این مطلب آمده است به راحتی می توانید در خانه پاستیل شکری میوه ای درست کنید.
دوات آنلاین -پاستیل ها از جمله خوراکی های محبوبی هستند که سن و سال هم نمی شناسند و از کوچک و بزرگ همه آن را دوست دارند اما یکی از نگرانی ها احتمال ناسالم بودن پاستیل های فله ای است پس بهتر است خودتان در خانه دست به کار شوید و پاستیل شکری میوه ای درست کنید. طرز تهیه آن در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
مواد لازم برای پاستیل شکری میوه ای
شکلات
ژله میوه ای - یک بسته
پودر ژلاتین – یک قاشق غذاخوری
اسید سیتریک یا جوهر لیمو – یک چهارم قاشق چایخوری
آب – نصف پیمانه
گلوکز مایع - یک چهارم پیمانه
پودر شکر- یک دوم پیمانه

چگونه پاستیل خانگی درست کنیم
ابتدا یک بسته پودر ژله آلبالویی را در ظرفی بریزید و سپس به آن پودر ژلاتین اضافه کنید. یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو و نصف پیمانه آب را روی مواد بریزید و هم بزنید.
بیشتر بخوانید: روش تهیه چیپس و پنیر در فر یا مایکروفر
مقدار یک چهارم پیمانه گلوکز مایع را به آن اضافه و دوباره مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود.
بعد از اینکه مواد ترکیب شده پس از هم زدن کاملا یکدست شد باید آن را روی حرارت بخار آب جوش سماور یا کتری قرار دهید و به روش بن ماری مواد را آرام هم بزنید تا کاملا حل شود.
قالب را با اسپری روغن مقداری چرب کنید. سپس مایه ژله را در قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در داخل فریزر یا یک ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پس از مدت زمان تعیین شده ژلهها را از قالب درآورید. پاستیلها را داخل شکر پودر شده بزنید.
12jav.net